«Διαχωρισμός»: Από τις πιο έξυπνες σειρές που έχουμε δει τελευταία

«Διαχωρισμός»: Από τις πιο έξυπνες σειρές που έχουμε δει τελευταία

Μία από τις πιο έξυπνες σειρές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σε οποιαδήποτε πλατφόρμα είναι ο «∆ιαχωρισμός» (Severance) της Apple TV.

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο έξυπνες σειρές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σε οποιαδήποτε πλατφόρμα είναι ο «∆ιαχωρισμός» (Severance) της Apple TV. Εκεί, οι υπάλληλοι μιας μυστηριώδους εταιρείας έχουν υποστεί, με τη θέλησή τους, μια πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση, χάρη στην οποία ο εγκέφαλός τους διαχωρίζει πλήρως τις ώρες που περνούν στην εργασία τους από εκείνες της προσωπικής ζωής. Ενας από αυτούς θα καταφέρει να αντιστρέψει τη διαδικασία και μια (ακόμα πιο) τρομακτική πραγματικότητα θα αρχίσει να αποκαλύπτεται. Ο Μπεν Στίλερ υπογράφει σκηνοθετικά τα εννέα ωριαία επεισόδια του πρώτου κύκλου μιας σειράς που μας ξεναγεί στην εργασιακή δυστοπία, χρησιμοποιώντας τόσο το στοιχείο του θρίλερ όσο και το μαύρο χιούμορ, το οποίο σίγουρα βοηθά για να καταπιείς το… χάπι.

Κάλεσμα σε κάστινγκ για τον ρόλο μιας νεαρής Κέιτ Μίντλετον απηύθυνε πρόσφατα το «The Crown». Η δημοφιλής σειρά του Netflix είναι πλέον σίγουρο πως θα εμφανίσει τη νυν Δούκισσα του Κέμπριτζ στον επερχόμενο πέμπτο και τελευταίο κύκλο της, ζητώντας από τις υποψήφιες «ισχυρή ομοιότητα» με την Κέιτ και διακινώντας σχετικές φωτογραφίες της τελευταίας από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Επίσης είναι γνωστό ότι η σειρά έχει ήδη κάνει κάστινγκ και για τις έφηβες εκδοχές τόσο του πρίγκιπα Ουίλιαμ όσο και του αδελφού του, Χάρι.

Πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή 1/5 (10 μ.μ.) κάνει μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της άνοιξης, στο Cosmote Series HD. Το «The Offer» αποτελεί τη (μυθοπλαστική) ιστορία δημιουργίας του θρυλικού «Νονού» του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Ο Μάιλς Τέλερ υποδύεται τον παραγωγό της ταινίας, Αλμπερτ Ρούντι, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματος του Κόπολα, ενώ στο πλάι του έχει ακόμα σταρ όπως η Τζούνο Τεμπλ, ο Μάθιου Γκουντ κ.ά. Επίσης, με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου «Νονού», η Cosmote TV προβάλλει το τριήμερο 19-21/5 όλη την τριλογία, συμπεριλαμβανομένης για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση της νέας εκδοχής του «Νονού 3», με διαφορετική αρχή και φινάλε από εκείνα του φιλμ του 1990.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή