Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Εργα Μπραμς και Σούμπερτ θα ερμηνεύσουν τα μέλη του συνόλου Leondari Ensemble στην εναρκτήρια συναυλία του 10ου Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού, η οποία πραγματοποιείται στην Υδρα. Στις 9 μ.μ., ξενοδοχείο Bratsera

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εργα Μπραμς και Σούμπερτ θα ερμηνεύσουν τα μέλη του συνόλου Leondari Ensemble στην εναρκτήρια συναυλία του 10ου Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού, η οποία πραγματοποιείται στην Υδρα. Στις 9 μ.μ., ξενοδοχείο Bratsera.

Ολοκληρώνεται σήμερα η ατομική έκθεση του Βασίλη Πέρρου «Εν οίκω» που διοργανώνεται από την γκαλερί Σκουφά στο A Touch of New / Vacation House Ασπάλαθος, στην Τήνο. Από τις 6.15 μ.μ., Τριαντάρος Τήνου.

Βασισμένη στην ιστορία της ομώνυμης προσφυγικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου, η παράσταση «Νίκη» των Ginger Creepers παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο Δημητριάδος. Σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Χατζάκης. Στις 9 μ.μ., Νέες Παγασές Βόλου.

Η τραγουδοποιός, κιθαρίστρια και ερμηνεύτρια Χαριτίνη Πανοπούλου παρουσιάζει στο café του Νομισματικού Μουσείου τον νέο της δίσκο με τίτλο «Mystic emotions» και με κιθαριστικές διασκευές από τη διεθνή ποπ και ροκ σκηνή. Στις 9 μ.μ., Πανεπιστημίου 12.

Η έκθεση της Αντιγόνης Καββαθά με τίτλο «Διαδρομή» και με 54 έργα που διατρέχουν την πορεία της εικαστικού από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έως σήμερα, εγκαινιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα. Στις 8 μ.μ., Γ. Παπανδρέου 2.

Με ένα αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο συνεχίζεται απόψε το Mykonos Art Festival. Ερμηνεύουν οι Χρήστος Θηβαίος και Κώστας Θωμαΐδης. Στις 9 μ.μ., Γήπεδο Ανω Μεράς.

Η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «μοίρα μου… Θάλασσα» παρουσιάζεται στον χώρο τέχνης «Αδαμαντία» στην Ανδρο. Από τις 7 μ.μ., Νειμποριό.

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης-1
Ξεκινάει σήμερα το 10ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή