Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η «Μήδεια» του Μποστ, σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού, παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο Παπάγου. Παίζουν οι Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Σύρμω Κεκέ, Γιώργος Γλάστρας κ.ά.

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Μήδεια» του Μποστ, σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού, παρουσιάζεται στο Κηποθέατρο Παπάγου. Παίζουν οι Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Σύρμω Κεκέ, Γιώργος Γλάστρας κ.ά. Στις 9 μ.μ., Κορυτσάς και Παπάγου.

Εργα Μπραμς, Σούμαν και Σμέτανα ερμηνεύουν οι Βασίλης Βαρβαρέσος και Τίτος Γουβέλης, καθώς και το Trio Zimbalist, στην εναρκτήρια συναυλία του 10ου Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων, στο Minoa Palace Resort. Στις 9 μ.μ., Πλατανιάς.

Η παράσταση «Θυμάμαι», που συνδυάζει τις παραστατικές τέχνες, τη δημόσια ιστορία και τις πολιτιστικές διαδρομές, παρουσιάζεται σήμερα και αύριο, στις 7.30 μ.μ. στην Αρχαία Μεσσήνη. Σκηνοθετεί η Ολγα Ποζέλη και ερμηνεύουν η ίδια και ο Τάσος Καρακύκλας.

Η έκθεση «Η Ηχώ του Μύθου: Θησαυροί Χαρακτικής από το Μουσείο-Βιβλιοθήκη Στρατή Ελευθεριάδη – Tériade», με έργα που στρέφουν το βλέμμα στη Μεσόγειο και τον αρχετυπικό ελληνικό μύθο, παρουσιάζεται στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας. Από τις 11 π.μ., Σπύρου Ρόδη 16.

Το 13ο Φεστιβάλ Jazz on Tinos ξεκινάει σήμερα στο Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού με τις συναυλίες του Τρίο Gypseons και του Flying Jazz Trio. Στις 9.30 μ.μ., Ακτή Γ. Δρόσου.

Εργα μεγάλων κλασικών συνθετών ερμηνευμένα από βραβευμένους νέους σολίστ περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 14ου Φεστιβάλ Gina Bachauer που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας Κερκύρας. Στις 8.30 μ.μ., Καποδιστρίου 120.

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής-1
«Μήδεια», στο Κηποθέατρο Παπάγου. Φωτ. ΕΛΙΝΑ ΓΙΟΥΝΑΝΛΗ
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή