Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το παιδικό βιβλίο «Τι χαρά, Αλφονς!» της Γκουνίλα Μπέργκστρομ παρουσιάζεται από τη θεατρολόγο Aννα Παπαφίγκου στο βιβλιοπωλείο «Τετράγωνο». Στις 12 το μεσημέρι, Αγίου Δημητρίου 177.

– Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Μυρτώς Σταμπούλου με τίτλο «The Gruen Effect» και με θέματα την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου χώρου, την εικονική παρουσία, το sci-fi και την έμφυλη διάσταση της τεχνητής νοημοσύνης. Ωρες λειτουργίας Σαββάτου: 11 π.μ. – 3 μ.μ. Πλατεία Κολωνακίου 20.

– Το «Πατάρι» των εκδόσεων Gutenberg παρουσιάζει το βιβλίο «Σώματα που άλλαξαν τη θωριά τους», μια μεταφρασμένη ανθολογία των «Μεταμορφώσεων» του Οβιδίου, με καλεσμένο τον συγγραφέα της, φιλόλογο Θεόδωρο Παπαγγελή. Στις 12 το μεσημέρι, Διδότου 37, Αθήνα.

– Eνα θεατρικό έργο με χορό, μουσική και την παιδική φαντασία στο επίκεντρο παρουσιάζει το Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, σε κείμενο Παναγιώτη Τσιρίδη, σκηνοθεσία Μαριάνθης Φωτάκη και με τη Δήμητρα Κοκκινοπούλου στο πιάνο. Την Κυριακή, 19/1, στις 12 το μεσημέρι. Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν, Αθήνα.

– Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies παρουσιάζουν στο Principal Club Theater ένα best of της μουσικής πορείας τους, με τραγούδια από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών αλλά και από τη δική τους δισκογραφία. Στις 9 μ.μ., 26ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη.

– Σύγχρονες τάσεις της τέχνης, όνειρα, σκέψεις και προσδοκίες καλλιτεχνών κάτω των 33 ετών παρουσιάζονται στην ομαδική έκθεση «Under 33-2020», στον χώρο του i-D ProjectArt. Συμμετέχουν οι Αλεξάνδρα Καψή, Μιχάλης Κιούσης, Νίκος Κομιώτης, Kevin Mucollari, Αχιλλέας Τσιρίδης, Αλεξάνδρα Χαρίτου. Εως τις 20/1. Ωρες λειτουργίας Σαββάτου, 10 π.μ. – 7 μ.μ. Κανάρη 12, Κολωνάκι.

– Ο Πάνος Κατσιμίχας ξανασυναντά τον Βασίλη Καζούλη και μαζί ανεβαίνουν στη σκηνή του Ιλιον Plus. Στις 10.30 μ.μ. Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή