Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Σεμινάριο επιμέλειας κειμένων και χρήσης της γλώσσας διοργανώνει από σήμερα το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς με τον επιμελητή εκδόσεων και μεταφραστή Ανδρέα Παππά. Ωρες 5.30 μ.μ.-7.30 μ.μ. Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος.

– Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Πάντειο Πανεπιστήμιο διοργανώνουν την πέμπτη εκδοχή του κύκλου συναυλιών «Μια γέφυρα μουσικής πάνω από τη Συγγρού», παρουσιάζοντας έργα σύγχρονης κλασικής μουσικής και προσκαλώντας μεταξύ άλλων τον πρωτοπόρο του ηλεκτρονικού ήχου, Αλβίζε Βιντολίν. Από τις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 136.

– Την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ιστορία του ελληνικού 20ού αιώνα μέσα από δέκα ξεχωριστά αρχιτεκτονήματα αφηγείται ο δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Απρόβλεπτες συναντήσεις στο cafe του Ιανού» με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

– Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Οι Δελφοί πέρα από τα αρχαία» σε επιμέλεια του Πλάτωνα Ριβέλλη παρουσιάζουν το Σπίτι της Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών. Εγκαίνια στις 8 μ.μ. Ξενοφώντος 2Α.

– Το κουαρτέτο «Tritonia» ανεβαίνει στη σκηνή του Half Note για μία συναυλία που συνδυάζει τους κόσμους της Μεσογείου και της τζαζ, έχοντας ως επίκεντρο τον αυτοσχεδιασμό. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

– Ξεκινάει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος το 16ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών με τίτλο «Παράθυρα στον πλανήτη» που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος, παρουσιάζοντας δώδεκα ταινίες μεγάλου μήκους από εννιά χώρες. Στις 6 μ.μ. Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή