Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών «Συναισθησία» του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που ντύνει με χρώματα κομμάτια σπουδαίων συνθετών και στιχουργών, αλλά και προσωπικές της συνθέσεις. Στις 8.30 μ.μ. Ερατοσθένους 13.

– Η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Μανουσάκη «Τόποι αλμύρας σε χρόνους εσπέρας» εγκαινιάζεται στην αίθουσα τέχνης «Εκφραση-Γιάννα Γραμματοπούλου». Στις 7.30 μ.μ. Βαλαωρίτου 9Α.

– Το βιβλίο «Γιατί με αφορά η τέχνη. Οι πολλές διαστάσεις της και πώς αξιοποιείται στη ζωή μας» (εκδ. Ηδυέπεια), που επιμελήθηκε η ιστορικός τέχνης Μαρία Αθανασέκου, παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο «Επί λέξει». Στις 7.30 μ.μ. Ακαδημίας 32.

– Το Κέντρο Τέχνης Καλαμάτας και ο οργανισμός Video Art Μηδέν διοργανώνουν εκδήλωση για την επιτελεστική τέχνη στην Ελλάδα με καλεσμένες τις Μαργαρίτα Καταγά, Ευαγγελία Μπασδέκη και Μαργαρίτα Σταυράκη. Στις 8.30 μ.μ. Ναυαρίνου 8.

– Η ατομική έκθεση της Αλίνας Μάτσα «Dream Land», με έργα της των τελευταίων ετών που δίνουν έμφαση στην ατμόσφαιρα και το φως της Ελλάδας, εγκαινιάζεται στην γκαλερί i-D Project Art. Στις 6.30 μ.μ. Κανάρη 12.

– Η έμμετρη μεσαιωνική μυθιστορία «Ιμπέριος και Μαργαρώνα», σε κριτική έκδοση του Κώστα Γιαβή (ΜΙΕΤ), παρουσιάζεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Μιλούν οι Ρόντερικ Μπίτον, Ντέιβιντ Χόλτον και ο επιμελητής. Συντονίζει ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, ενώ αποσπάσματα διαβάζει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Στις 6.30 μ.μ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή