Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το μουσικό συγκρότημα Τα Ριζά εμφανίζεται στο Café του Γαλλικού Ινστιτούτου, όπου θα παρουσιάσει την ομότιτλη δισκογραφική δουλειά του καθώς και μια διαφορετική ανάγνωση της λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής. Στις 8 μ.μ. Σίνα 31.

– Η νέα δουλειά της ομάδας σύγχρονου χορού Πρόσχημα, το χορογραφικό ντουέτο της Μαρίας Κολιοπούλου με τίτλο «Instar» και θέμα τη γυναικεία φύση και ταυτότητα, πραγματοποιεί πρεμιέρα στο βιομηχανικό πάρκο των παλιών Πλεκτηρίων – Υφαντηρίων Αθηνών. Ερμηνεύουν οι Ιωάννα Αποστόλου και Χριστίνα Ράινχαρτ. Στις 9 μ.μ. Κορυτσάς 39.

– Οι εκδόσεις Ικαρος παρουσιάζουν στην αίθουσα «Γιάννος Κρανιδιώτης» του υπουργείου Εξωτερικών το βιβλίο του πρέσβη Βασίλη Παπαδόπουλου «Διπλωματία και ποίηση, η περίπτωση του Γιώργου Σεφέρη». Με τον συγγραφέα συνομιλούν οι Δημήτρης Δασκαλόπουλος και Κώστας Υφαντής. Στις 7 μ.μ. Ακαδημίας 1.

– Εγκαινιάζεται στην γκαλερί Ελευθερία Τσέλιου η ατομική έκθεση του Βασίλη Ζωγράφου με τίτλο «Remains», που μεταφέρει ζωγραφικά στο χαρτί επιλεγμένα αντικείμενα από μουσεία και ιδιωτικές συλλογές. Στις 8 μ.μ. Ηρακλείτου 3.

– Στο πλαίσιο του κύκλου εισηγήσεων με τίτλο «Η φιλοσοφία συναντά την ψυχολογία», το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Foundation παρουσιάζει στον Ιανό διάλεξη με θέμα «Σώμα και ψυχή». Στις 6 μ.μ. Σταδίου 24.

– Το πρώτο Athens Creators Showcase, με έργα ανερχόμενων σχεδιαστών και δημιουργών από όλες τις πτυχές του ντιζάιν, εγκαινιάζεται στο Ρομάντσο στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Γεράνι 2020». Στις 8 μ.μ. Αναξαγόρα 3-5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή