Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επεισόδια της σειράς «Radiophonics» μεταδίδει σήμερα το Ιδρυμα Ωνάση, με πρωτότυπα ραδιοφωνικά έργα, δημιουργημένα παλιότερα αλλά και εν μέσω πανδημίας, που ερευνούν τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία επηρεάζει την αφήγηση ιστοριών. Στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube (Onassis Foundation).

Επανασυστήνεται στο κοινό η εικαστική έκθεση του Χρυσόστομου Μουσμουλίδη με τίτλο «…Νάρκης τού άλγους δοκιμές…» που πραγματοποιείται στη Γκαλερί Κέννεντυ της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης «Τεχνοχώρος». Από τις 12 το μεσημέρι Μασσαλίας 22.

Ο Σπύρος Γραμμένος ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Ορφέα με τον Χρήστο Καλκάνη να τον συνοδεύει στα πλήκτρα και το κλαρινέτο. Στις 10 μ.μ. Φωκίωνος Νέγρη 25.

Σε θερινό σινεμά μετατρέπεται από σήμερα η ταράτσα του Θεάτρου Εμπρός, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Καλοκαιρινό Ταινιόραμα» που ξεκινά με την προβολή των ταινιών «Και οι θεοί τρελάθηκαν» του Τζέιμι Ουάις και «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-Χο. Στις 9 μ.μ. Παλαμήδου 2.

Ανοιξε τις διαδικτυακές πόρτες της στην γκαλερί P-Art η ατομική έκθεση της Μίμας Ραζέλου με τίτλο «Walk», που παρουσιάζει έργα εμπνευσμένα από τη σχέση μεταξύ του περιπάτου και της παραγωγής σκέψης. Στο www.p-artgallery.com

Επέστρεψε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» η έκθεση «City of Robots» που παρουσιάζει σύγχρονα ρομπότ και εντυπωσιακές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας από όλο τον κόσμο. Από τις 4.30 μ.μ. Πειραιώς 254.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή