Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Europium» της χοροθεατρικής ομάδας RootlessRoot (Λίντα Καπετανέα και Γιόζεφ Φρούτσεκ), ένα έργο για την κοινή ευρωπαϊκή ιστορία, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015, προβάλλει το Ιδρυμα Ωνάση. Στις 9 μ.μ., στο κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube (Onassis Foundation).

Τη «Λουτσία ντι Λαμερμούρ» του Γκαετάνο Ντονιτσέτι, την περίφημη όπερα του μπελκάντο που το 2002 παρουσιάστηκε στην Αθήνα σε μια παραγωγή με την Αμερικανίδα σοπράνο Τζουν Αντερσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Νίκο Πετρόπουλο στη σκηνοθεσία, στα σκηνικά και στα κοστούμια, αναμεταδίδει απόψε το Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο του κύκλου ψηφιακών προβολών Megaron Online. Στις 9 μ.μ., στο megarononline.gr.

Η Μεξικανή συγγραφέας Ελένα Πονιατόφσκα συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Μικέλα Χαρτουλάρη για το βιβλίο της «Το τρένο θα περάσει πρώτο» (εκδ. Καστανιώτη), στο πλαίσιο του λογοτεχνικού φεστιβάλ ΛΕΑ, που φέτος πραγματοποιείται διαδικτυακά. Στις 8 μ.μ., στη σελίδα του βιβλιοπωλείου Public στο Facebook (facebook.com/public.gr).

Μια βραδιά stand up comedy, με την Κατερίνα Βρανά, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Δημήτρη Δούκογλου και τον Blink Mike, παρουσιάζει το City Drive-in σε μια εκδήλωση σχεδιασμένη για να παρακολουθηθεί μέσα από τα αυτοκίνητα των θεατών. Στις 9 μ.μ. Λόφος Λυκαβηττού.

Την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Βαγγέλη Αγναντόπουλου με τίτλο «Not I» εγκαινιάζει η γκαλερί Art 10. Στις 7 μ.μ. Παρθενώνος 39.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή