Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το MOMus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει την πρώτη ατομική και αναδρομική έκθεση του Λουτσεζάρ Μπογιατζίεφ, με τίτλο «Ξαναχτίζοντας τον κόσμο των εικόνων. 1991-2019» και με περισσότερα από πεντακόσια έργα που αποτυπώνουν την τριαντάχρονη πορεία του Βούλγαρου εικαστικού. Από τις 10 π.μ. Εγνατίας 154.

Οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης για την αυτοσχεδιαστική παράσταση stand up comedy «Κάψε το σενάριο Reloaded». Στις 8.30 μ.μ. Πειραιώς 100.

Οι «Νύχτες κινηματογράφου» του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας ξεκινούν για δεύτερη χρονιά τις προβολές ισπανόφωνων ταινιών, παρουσιάζοντας την κωμωδία «Τα πρόβατα δεν χάνουν το τρένο» του Αλβαρο Φερνάντεζ Αρμέρο. Στις 9.30 μ.μ. περιφερειακή οδός Λάρισας-Τρικάλων, Μεζούρλο.

Η ομαδική έκθεση «Summer Breeze», με έργα 17 καλλιτεχνών στα οποία κυριαρχούν το φως, ο ήλιος, το παιχνίδι και η θάλασσα, εγκαινιάζεται στην γκαλερί Αντωνοπούλου. Στις 2 μ.μ. Αριστοφάνους 20.

Ξεκίνησε χθες η προπώληση εισιτηρίων του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39), τηλεφωνικά στο 210-32.72.000 και ηλεκτρονικά, στο greekfestival.gr

Η ομαδική έκθεση «Πίσσα και πούπουλα», με έργα 25 σύγχρονων εικαστικών που καταπιάνονται με το δικαίωμα των ανθρώπων να επιλέγουν ελεύθερα την ταυτότητά τους, υποδέχεται το κοινό της στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο. Από τις 5 μ.μ. Πλατεία Κολωνακίου 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή