Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους «Πέρσες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και με τους Λυδία Κονιόρδου, Αργύρη Πανταζάρα, Νίκο Καραθάνο και Αργύρη Ξάφη στους κεντρικούς ρόλους παρουσιάζει από σήμερα μέχρι και την Κυριακή το Εθνικό Θέατρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ. Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Ενα γκαλά όπερας με διάσημες άριες και ντουέτα ερμηνευμένα από τους Κρασιμίρα Στογιάνοβα, Ρικάρντο Μάσι και Δημήτρη Πλατανιά, παρουσιάζει αύριο στο Ηρώδειο η Εθνική Λυρική Σκηνή. Την ορχήστρα της διευθύνει ο Πιερ Τζόρτζιο Μοράντι. Στις 9 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η ομαδική εικαστική έκθεση «Dream Big III», με έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που δίνουν έμφαση στα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον εν μέσω ιστορικά κρίσιμων στιγμών, φιλοξενείται στην γκαλερί ArtZone 42. Από τις 11 π.μ. Βασ. Κωνσταντίνου 42.

Τη μουσική παράσταση «Απ’ τη Σμύρνη έρχομαι… τι σε μέλλει εσένανε;», με τραγούδια λαïκά, παραδοσιακά, έντεχνα αλλά και με δικές της επιτυχίες, παρουσιάζει η Γλυκερία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Μαζί της ο Βασίλης Προδρόμου. Στις 9 μ.μ. οδός Ταταούλων,

Βύρωνας.

Ποιήματα του Νίκου Καββαδία που έγιναν τραγούδια από τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Γιάννη Σπανό, τη Μαρίζα Κωχ και τους «Ξέμπαρκους» ερμηνεύει την Κυριακή, στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, το μουσικό σύνολο «guitarte ensemble». Τραγουδούν η Αννα Σαρτζίδου και ο Δημήτρης Βουτσάς. Στις 9 μ.μ. Ναρκίσσων 2-8.

Με έργα εμπνευσμένα από τον ομηρικό μύθο του «πλοίου χωρίς πηδάλιο» των Φαιάκων, η ομαδική εικαστική έκθεση «Χρώμα σε νερό 4 -Η απήδαλος ναύς» εγκαινιάζεται απόψε στην Attic Gallery στην Κέρκυ-ρα. Στις 8 μ.μ. Ριζοσπαστών Βουλευτών

1 & Στ. Δεσύλλα.

Οι Magic de Spell, οι Ενδελέχεια και τα Υπόγεια Ρεύματα, ανεβαίνουν στη σκηνή της Τεχνόπολης για μια συναυλία με τραγούδια από όλη τη δισκογραφική πορεία τους. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή