Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ημερολόγιο ενός αθέατου εγκλεισμού» από την Εθνική Λυρική Σκηνή στη Ρωμαϊκή Αγορά, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» του ΥΠΠΟ. Στις 8.30 μ.μ.

«Αθηναίων Πολιτεία – από τον Θησέα στον Σόλωνα» από το Εθνικό Θέατρο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα». Στις 7.30 μ.μ.

«Το παρελθόν δεν είναι ξένη χώρα. Η σύγχρονη τέχνη συναντά τους αρχαιολογικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη». Σειρά προβολών και δημόσιων συζητήσεων του MOMUS στο Ωδείο Ρωμαϊκής Αγοράς της Θεσσαλονίκης. Στις 9 μ.μ.

Το πρόγραμμα «Πανσέληνος στους Βράχους», μια επιλογή τραγουδιών από τη δεκαετία του ’30, παρουσιάζουν ο Γιάννης Μπέζος, η Τάνια Τρύπη, ο Κώστας Θωμαΐδης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα στις 9 μ.μ.

Μια διαφορετική καλοκαιρινή βραδιά στο ρωμαϊκό ωδείο, με ερμηνείες εσωτερικές, αφαιρετικές και ονειρικές, από δύο αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο τσελίστας Νίκος Βελιώτης εισβάλλουν ως «Λύκοι» σε τραγούδια που αγάπησαν από την πρώτη τους εφηβεία μέχρι σήμερα, ερωτικά, ψυχεδελικά, μινιμαλιστικά. Σήμερα και αύριο στο Ηρώδειο στις 8.30 μ.μ.

Katerine Duska και Leon of Athens δίνουν απόψε συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η συνεργασία τους ξεκίνησε με το τραγούδι «Better love», που οδήγησε την Katerine Duska στον περυσινό διαγωνισμό της Eurovision.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή