Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη συνεργασία τους στα τραγούδια «Better love» και «Ανεμος», οι Katerine Duska και Leon of Athens δίνουν την Κυριακή, στις 9 μ.μ., μια διαδικτυακή συναυλία, που θα περιλαμβάνει παλιές και καινούργιες συνθέσεις τους. Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στο sessionslive.com.

Τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» και «Ενα ελατάκι για τον Τάκη» θα αναγνώσει σήμερα, στις 6 μ.μ., συνοδεία ζωντανής μουσικής, η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη, σε μια διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιούν οι εκδόσεις Μεταίχμιο για τους μικρούς φίλους τους. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από τεσσάρων ετών και στους γονείς τους, και θα μεταδοθεί από τη σελίδα των εκδόσεων στο Facebook. Λεπτομέρειες στο metaixmio.gr.

Από το Αμβούργο και την εντυπωσιακή αίθουσα της Φιλαρμονικής του Ελβα θα μεταδώσει το Μέγαρο Μουσικής, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, σε δωρεάν live streaming, τη «Λειτουργία σε σι ελάσσονα» του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Το έργο θα παρουσιαστεί από το χορωδιακό και ορχηστρικό σύνολο «Mπαλτάζαρ Νόιμαν», υπό τον αρχιμουσικό Τόμας Χένγκελμπροκ, και θα προβληθεί από την ιστοσελίδα megaron.gr και τη σελίδα του Μεγάρου στο Facebook.

Το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», πηγή έμπνευσης για την ταινία «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη, παρουσιάζεται για πρώτη φορά από το Εθνικό Θέατρο, σήμερα στις 8.30 μ.μ., ζωντανά από τη σκηνή «Ελένη Παπαδάκη», σε σκηνοθεσία Γιάννου Περλέγκα. Η παράσταση βασίζεται στα αρχικά χειρόγραφα του συγγραφέα, που μετατοπίζουν το ενδιαφέρον από την ερωτική ιστορία των πρωταγωνιστών σε μια συνολικότερη τοιχογραφία της μετεμφυλιακής Ελλάδας. Στους κεντρικούς ρόλους η Εύη Σαουλίδου και ο Μιχάλης Τιτόπουλος. Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα livestream.n-t.gr, με αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT