Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (07/06)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (07/06)

Η ατομική έκθεση του Παναγιώτη Παπανικολάου με τίτλο «Ελληνικό Τοπίο» και με έργα που δίνουν βάση στις διαβαθμίσεις των χρωμάτων παρά στο σχέδιο, παρουσιάζεται στην γκαλερί Art Zone 42.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ατομική έκθεση του Παναγιώτη Παπανικολάου με τίτλο «Ελληνικό Τοπίο» και με έργα που δίνουν βάση στις διαβαθμίσεις των χρωμάτων παρά στο σχέδιο, παρουσιάζεται στην γκαλερί Art Zone 42. Από τις 3 μ.μ., Βασ. Κωνσταντίνου 42.

Εκδήλωση με θέμα «Το τραύμα της ιστορίας και η ιστορία του τραύματος» διοργανώνουν το βιβλιοπωλείο Zátopek και οι εκδόσεις Πατάκη. Μιλούν οι συγγραφείς Κωνσταντία Σωτηρίου, Ηλίας Μαγκλίνης και Δημοσθένης Παπαμάρκος. Στις 8 μ.μ., Π. Τσαλδάρη 209.

Με είκοσι έργα μουσικής δωματίου Ελλήνων συνθετών, με ένα αφιέρωμα στον Ολιβιέ Μεσιάν και με συνθέσεις ιστορικών μελών της για το αρχαίο δράμα ολοκληρώνεται στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου η σειρά συναυλιών της Ενωσης Ελλήνων Μουσουργών Reactivate Music. Στις 8 μ.μ., Πειραιώς 260 (Η).

Ο Ιανός και οι εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν τη συλλογή διηγημάτων του Κώστα Αρκουδέα «Η νόσος της αδράνειας και άλλες ιστορίες». Θα μιλήσουν οι Μιχάλης Μακρόπουλος, Ελενα Μαρούτσου και ο συγγραφέας. Στις 7.30 μ.μ., Σταδίου 24.

Αφιερωμένη στην έμφυλη διάσταση της Αντιγόνης του Σοφοκλή είναι η πρώτη εκδήλωση της σειράς συζητήσεων «Αντιγονισμοί» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, σε επιμέλεια Διονύση Καψάλη. Βασική ομιλήτρια η καθηγήτρια κλασικών σπουδών Ιντιθ Χολ. Στις 6 μ.μ., Πειραιώς 260 (Β).

Οι Cigarettes After Sex παρουσιάζουν στην Τεχνόπολη μια συναυλία με κομμάτια ατμοσφαιρικής ποπ από όλη τη δισκογραφία τους. Στις 9 μ.μ., Πειραιώς 100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή