Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (08/06)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (08/06)

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσιάζει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό της, καθώς και με πιο πρόσφατες επιτυχίες της.

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το λεύκωμα «Γράμμα από την Κάσο, 1965» (εκδ. Πατάκη), με φωτογραφίες του Ρόμπερτ Μακέιμπ και κείμενα των Νίκου Μαστροπαύλου και Μαριλέν Φραγκούλη-Κέδρος, παρουσιάζεται στους κήπους της Γενναδείου Βιβλιοθήκης. Με τους δημιουργούς του βιβλίου συνομιλούν οι δημοσιογράφοι Μαργαρίτα Πουρνάρα και Κατερίνα Λυμπεροπούλου. Στις 7.30 μ.μ., Σουηδίας 61.

Με τους Bauhaus, Jesus & Mary Chain και dEUS ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα συναυλιών του Release Athens Festival, στην Πλατεία Νερού. Από τις 5 μ.μ., Λ. Ποσειδώνος 2616.

Η παράσταση «Αντιγόνη, μετέωρη: Μια ματιά στην Αντιγόνη του Σοφοκλή» κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Σφενδόνη, σε δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία της Ρηνιώς Κυριαζή. Ερμηνεύουν οι Δήμητρα Γκλιάτη, Ειρήνη Κουμπαρούλη κ.ά. Στις 9 μ.μ., Μακρή 4.

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσιάζει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό της, καθώς και με πιο πρόσφατες επιτυχίες της, όπως «Νικητές χαμένοι», «Φως» κ.ά. Ενορχηστρώσεις, Θωμάς Κοντογεώργης. Στις 9 μ.μ., Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

Με τη συμμετοχή 102 καλλιτεχνών από 28 χώρες και με προσανατολισμό στη σύγχρονη φωτογραφία εγκαινιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη το φετινό Athens Photo Festival. Στις 8 μ.μ., Πειραιώς 138.

Η παράσταση «Χορευτική Πανούκλα», σε κείμενο και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μάρκελλου, παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Παίζουν οι Ελένη Στεργίου, Γιάννης Μαστρογιάννης κ.ά. Στις 9 μ.μ., Ηρ. Πολυτεχνείου 32.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (08/06)-1
Το λεύκωμα «Γράμμα από την Κάσο, 1965» παρουσιάζεται στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη. [ROBERT McCABE]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή