Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (21/06)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (21/06)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χορευτική παράσταση του Μάρτιν Τσίμερμαν «Danse macabre», με πρωταγωνιστές τρεις απόκληρους της κοινωνίας που προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους υπό τη σκιά του θανάτου, παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260 (Η).

Συναυλίες από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, το σύνολο κρουστών «Τύπανα», τη Χριστίνα Ψύχα και τον Γιάννη Λουκάτο περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Κήπου του Μεγάρου Μουσικής για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Στις 8 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

Εργα με ιδιαίτερες φόρμες και έντονα χρώματα που απεικονίζουν καθημερινά αντικείμενα, ζώα και ανθρώπους, καθώς και εγκαταστάσεις βασισμένες στο μυθολογικό και σουρεαλιστικό στοιχείο, περιλαμβάνει η έκθεση της γλύπτριας Καταρίνα Φριτς που παρουσιάζεται στη Συλλογή Γιώργου Οικονόμου. Από τις 10 π.μ. Κηφισίας 80.

Ο Σωκράτης Μάλαμας παρουσιάζει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας μια συναυλία με τραγούδια που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα. Στις 9 μ.μ. Μάνου Κατράκη και Κυράς της Ρω.

Η έκθεση «Ταξιδεύοντας στο Περού», μια σειρά τοπίων της Περουβιανής καλλιτέχνιδας Χιμένα Χεράουδ, παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων. Από τις 11 π.μ. Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης.

Με το «Τέλος της ιστορίας» της Ιωάννας Λιούτσια, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Κανελλοπούλου, συνεχίζεται η σειρά αναλογίων νέων θεατρικών έργων με τίτλο «Αυτή η εβδομάδα θα είναι…» που πραγματοποιείται στην «Κάμιρο». Στις 9 μ.μ. Ιθάκης 32.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (21/06)-1
«Danse macabre» του Μάρτιν Τσίμερμαν στο Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου. [Basil Stuecheli]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή