Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Είκοσι οκτώ εκθέσεις, εγκαταστάσεις, περφόρμανς και πάνω από 170 καλλιτέχνες φέρνει από σήμερα στο Μέγαρο Ησαΐα η εικαστική συνάντηση Back to Athens που φέτος έχει τίτλο «No apocalypse now, a review». Από τις 4 μ.μ., Πατησίων 65 & Ιουλιανού

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι οκτώ εκθέσεις, εγκαταστάσεις, περφόρμανς και πάνω από 170 καλλιτέχνες φέρνει από σήμερα στο Μέγαρο Ησαΐα η εικαστική συνάντηση Back to Athens που φέτος έχει τίτλο «No apocalypse now, a review». Από τις 4 μ.μ., Πατησίων 65 & Ιουλιανού.

Οι Muse επιστρέφουν στη σκηνή του Ejekt Festival, στο ΟΑΚΑ, για ένα εντυπωσιακό σόου στο πλαίσιο της περιοδείας τους. Τη συναυλία ανοίγουν οι Yungblud, Nothing but Thieves και Danai Nilsen. Από τις 4 μ.μ., Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 1.

Οι εκδόσεις Αγρα παρουσιάζουν στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου το βιβλίο του Ααρον Απελφελντ «Ο αθάνατος Μπάρτφους». Θα μιλήσουν οι Σταύρος Ζουμπουλάκης, Σάββας Μιχαήλ και Μάγκυ Κοέν. Στις 7.30 μ.μ., Πανεπιστημίου 12.

Ο Γερμανός συνθέτης Μαξ Ρίχτερ, γνωστός για τη σύζευξη της σύγχρονης ορχηστρικής κλασικής και ηλεκτρονικής μουσικής, ανεβαίνει στη σκηνή του Ηρωδείου για να παρουσιάσει τις δισκογραφικές δουλειές του «Infra» και «The Blue Notebooks». Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η «Στάση Πρώτη», μια παράσταση κουκλοθεάτρου που αναζητάει τη συνάντηση με το ενήλικο βλέμμα, παρουσιάζεται από την Κουκλοθεατρική Κολεκτίβα «Ταραξάκο» στο θέατρο Επί Κολωνώ. Στις 6 μ.μ. και στις 9.30 μ.μ., Ναυπλίου 12.

Ο Δημήτρης Μπάσης συμπληρώνει 25 χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζει με μια περιοδεία που κάνει στάση στο Faliro Summer Theater. Συμμετέχει ο Στέφανος Κορκολής. Στις 9.30 μ.μ., Μωραϊτίνη 2.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης-1
H εικαστική συνάντηση Back to Athens εγκαινιάζεται στο Μέγαρο Ησαΐα. [Μαρίλια Κολυμπίρη]
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT