Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (08/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (08/09)

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερης αισθητικής ταπισερί, με σχέδια εμπνευσμένα από τα αρχαία τελετουργικά πάλης που διασώζονται μέχρι σήμερα στο Ντακάρ και τα οποία παρακολούθησε ο Γάλλος σχεδιαστής Λουί Μπαρτελεμί, περιλαμβάνει η έκθεσή του «Παλαιστές» που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Ζουμπουλάκη. Στις 6 μ.μ., Πλ. Κολωνακίου 20.

Προβολές πρωτότυπων ταινιών της πλατφόρμας Disney+, όπως «Πινόκιο» και «Ανοδος: η ιστορία των Αντετοκούνμπο», αλλά και συναυλίες και installation περιλαμβάνουν οι τετραήμεροι εορτασμοί της Disney + Day που ξεκινούν σήμερα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Από τις 10 π.μ., Συγγρού 364.

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Carmen Reimagined», μια διασκευή της «Κάρμεν» του Μπιζέ σε χορογραφία της Ντίντι Βέλντμαν, παρουσιάζεται στο Ηρώδειο με πρωταγωνίστρια τη χορεύτρια Νατάλια Οσίποβα. Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για μια συναυλία με αγαπημένα κομμάτια από όλη τη δισκογραφία της. Μαζί της οι Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Στις 9 μ.μ., οδός Ταταούλων.

Νέα και πρόσφατα έργα της, γλυπτά, ζωγραφικά και κολάζ, περιλαμβάνει η ατομική έκθεση της Σάρα Ζι που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Gagosian. Στις 6 μ.μ., Αναπήρων Πολέμου 22.

Ο συλλογικός τόμος «Εμφυλη βία – Βία κατά των γυναικών» (εκδ. Αλεξάνδρεια) παρουσιάζεται από τις επιμελήτριές του, Ντίνα Βαΐου, Γεωργία Πετράκη και Μαρία Στρατηγάκη, στον Κήπο της Βιβλιοθήκης – Μουσείου Κοντόπουλου. Στις 8.30 μ.μ., Κοντόπουλου 13.

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (08/09)-1
Εκθεση του Λουί Μπαρτελεμί στην γκαλερί Ζουμπουλάκη.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή