Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (10/09)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (10/09)

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «Πέρσες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, παρουσιάζονται απόψε στο Ηρώδειο. Το αρχαίο κείμενο στη μετάφραση του Παναγιώτη Μουλλά θα ερμηνεύσουν οι Ρένη Πιττακή, Χρήστος Λούλης, Γιώργος Γάλλος, Μιχάλης Οικονόμου, Γιάννης Κλίνης, Αλεξία Καλτσίκη κ.ά. Στις 9 μ.μ.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και οι φίλοι του στήνουν ένα ολοήμερο μουσικό πάρτι στην Α΄ Πλαζ Βούλας από τις 12 το πρωί. Το απόγευμα θα εμφανιστούν οι Νίνα Μαζάνη, The Swinging Cats και Monsieur Minimal, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας θα ανέβει στη σκηνή στις 9 μ.μ. Καλεσμένοι και οι Φοίβος Δεληβοριάς και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Οι εκρηκτικοί ρόκερ 1000mods εμφανίζονται απόψε στην Τεχνόπολη, φέρνοντας μαζί τα τραγούδια από τον τελευταίο πολύ επιτυχημένο δίσκο τους με τίτλο «Youthof Dissent», αλλά και τα παλιότερα αγαπημένα κομμάτια από τη δισκογραφία τους. Στις 9 μ.μ.

Η «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, στη σκηνοθετική απόδοση του Θέμη Μουμουλίδη, παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου. Η μετάφραση είναι της Παναγιώτας Πανταζή, ενώ τους βασικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ιωάννα Παππά, Μαρία Πετεβή, Ακης Σακελλαρίου. Στις 9 μ.μ.

Οι Νορβηγοί Royksopp, (φωτ.) ένα από τα διασημότερα και πιο χαρισματικά δίδυμα της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής μουσικής, επιστρέφουν στη χώρα μας και στο Bolivar για μία μοναδική εμφάνιση απόψε. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ.

Ο ράπερ Εισβολέας παρέα με το δίδυμο των Χατζηφραγκέτα ολοκληρώνουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους με μια συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Στις 9 μ.μ.

Ο δημοφιλής αυτοσχεδιαστικός κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας παρουσιάζει απόψε την παράσταση «Παρενέργειες» στο θέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας. Ανελέητη σάτιρα της καθημερινότητας και μοναδικές μιμήσεις βρίσκονται στο μενού. Μαζί τουκαι ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή