Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (14/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (14/09)

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκκινώντας από σκέψεις και συζητήσεις για τον περιορισμό των περιπτέρων στις φουάρ τέχνης, η ομαδική έκθεση «Το μεγάλο περίπτερο» εγκαινιάζεται στην γκαλερί «Ρεβέκκα Καμχή», με έργα καλλιτεχνών που συνεργάζονται μαζί της, καθώς και δύο νέων δημιουργών. Στις 7 μ.μ., Λεωνίδου 9.

Εναν νέο κύκλο δεκαπέντε έντεχνων λαϊκών τραγουδιών του Γιάννη Καλομοίρη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της συναυλίας «Ο,τι ‘ναι εκείνο που θα μείνει, είν’ η καρδιά που θα το κρίνει», η οποία πραγματοποιείται στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» στο Ηράκλειο. Τραγουδούν οι Ιωάννα Καλογεράκη και Γιάννης Κασσωτάκης. Στις 9 μ.μ., Πλαστήρα 26.

Η παράσταση «Ιβαλα ίβαλα, ω, πάμε γιαλό γιαλό», μια μουσικοθεατρική αφήγηση για την πολυπολιτισμική Σμύρνη και την καταστροφή της, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Μαρίας-Λουίζας Παπαδοπούλου, παρουσιάζεται σήμερα και αύριο στις 8 μ.μ., στο Κάστρο Ζακύνθου.

Τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη, γνωστά από τον κινηματογράφο, το θέατρο και τις στιγμές της εξορίας της στο Παρίσι θα ερμηνεύσει απόψε στο Ηρώδειο η Αλκηστη Πρωτοψάλτη. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην ένωση «Μαζί για το παιδί». Στις 9 μ.μ., Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Στο Jazzét Music Hall στο Χαϊδάρι ολοκληρώνουν σήμερα και αύριο την ευρωπαϊκή περιοδεία τους ο Αμερικανός κιθαρίστας Τζόναθαν Κράισμπεργκ και ο Βραζιλιάνος ομότεχνός του Νέλσον Βέρας. Στις 9.30 μ.μ., Καραϊσκάκη 99-101.

Η παράσταση «Ερωτευμένα άλογα» της ομάδας «Εν δυνάμει» παρουσιάζεται από σήμερα στη Μονή Λαζαριστών. Σκηνοθετεί η Ελένη Ευθυμίου. Στις 9 μ.μ., Κολοκοτρώνη 25-27.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (14/09)-1
Η ομαδική έκθεση «Το μεγάλο περίπτερο» στην γκαλερί «Ρεβέκκα Καμχή».
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή