Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (10/02)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (10/02)

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από σήμερα έως τις 19 Φεβρουαρίου η The Holy Art Gallery φιλοξενεί μια νέα εμπειρία έκθεσης και θέασης έργων τέχνης, τα οποία παρουσιάζονται σε οθόνες υψηλής ευκρίνειας σε ένα πρωτότυπο περιβάλλον. Η on-site digital gallery προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Είσοδος ελεύθερη. Εγκαίνια, από τις 7.30 έως τις 10 μ.μ. Πραξιτέλους 26, Αθήνα.

Πρεμιέρα για την παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» (φωτ.) σε σύλληψη και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου. Ενα έργο που ενσωματώνει το θέατρο, τη μουσική, τον χορό, τα νέα μέσα και τα social media. Με τους: Κλέλια Ανδριολάτου, Αλέξανδρο Βαρδαξόγλου, Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο, Ιντρα Κέιν, Δωροθέα Μερκούρη, Κωνσταντίνο Μπιμπή. Στις 9 μ.μ., Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Αθήνα.

Ο Σπύρος Μπέτσης σκηνοθετεί την παράσταση «Ο Διάλογος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Μέσα από το μονόπρακτο που γράφτηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ο Καμπανέλλης καταφέρνει να αποτυπώσει εκείνη την εποχή και «ταυτόχρονα να προφητεύσει τη διαφαινόμενη ρωγμή μέσα στα μπετά των νεόδμητων διαμερισμάτων». Στις 9 μ.μ., Απαράμιλλον, Παράσχου 87, Αθήνα.

Η Μαρίζα Ρίζου εμφανίζεται από απόψε έως τις 3 Μαρτίου στη μουσική σκηνή του Vox. «Ενα live που μιλάει για εκείνη τη ζόρικη διαδρομή που μάλλον δεν γίνεται να παραλείψει κανείς εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στη βαθιά εκτίμηση της ζωής και “Του Χωριού” του», όπως υπόσχεται η μουσική σκηνή. Στις 9.30 μ.μ., Ιερά Οδός 16, Αθήνα.

Το μουσικό συγκρότημα Οdy Ιcons παρουσιάζει τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Polydrama», καθώς και κομμάτια από προηγούμενες κυκλοφορίες. Στις 9.30 μ.μ., Temple, Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή