Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (22/04)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (22/04)

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο Κυριακή 23 Απριλίου εγκαινιάζεται στο BLUE2 η ατομική έκθεση της Αιμιλίας Τσεκούρα με τίτλο «homeland landscapes». Η δημιουργός διαχειρίζεται τα οικεία τοπία του σπιτιού δημιουργώντας κοσμικά οικοσυστήματα που κάθε λεπτομέρεια παίζει θεμελιώδη ρόλο. Επιμέλεια: Φλωρίκα Π. Κυριακοπούλου και Αντώνης Ι. Κοντρογιάννης. Φουγάρο, λεωφ. Ασκληπιού 98, Ναύπλιο, από 12.30 έως 15.30.

Τελευταίες δύο παραστάσεις στις 24 και 25 Απριλίου για το έργο «Blackberry Trout Face» (Μούρη Γεμάτη Μούρα, φωτ.) του Λόρενς Γουίλσον, σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Δελιάδη. Το έργο, σε μεγάλο βαθμό αυτοβιογραφικό, αναφέρεται στους τρεις έφηβους ενοίκους ενός διαμερίσματος στο Λίβερπουλ. Παίζουν οι: Ανδρέας Γιαννακούλας, Μαντώ Παπαρρηγοπούλου, Γιάννης Τσουμαράκης. Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, στις 21.00.

«Το τηλεφώνημα», το έργο του Θανάση Τριαρίδη, μετά το ανέβασμά του στην Πάτρα, έρχεται στην Αθήνα για τρεις μόνο παραστάσεις. Στη μαύρη αυτή πολιτική κωμωδία, ένας ηθοποιός ρισκάρει τη ζωή του για το καλό της ανθρωπότητας. Σάββατο 22 Απριλίου στις 21.00, Κυριακή 23/4 στις 19.00 και Δευτέρα 24/4 στις 21.00. Σκηνοθεσία: Δήμητρα Λαρεντζάκη. Πρωταγωνιστεί ο Παλαιολόγος Χαλίδας. Θέατρο Αβατον, Ευπατριδών 3, Κεραμεικός.

Το κτίριο 1 της Πινακοθήκης Βογιατζόγλου ανοίγει ξανά για το κοινό με οκτώ εικαστικούς καλλιτέχνες να υποδέχονται τους επισκέπτες για μια έσω ματιά στα εργαστήριά τους. Συμμετέχουν οι: Fotios Balas, Bassment Rats, Κωστής Δαμουλάκης, Μίλτος Δίγκας, Γιώργος Μπράντζος, Πάνος Παπαδόπουλος, Fenok, Σωτήρης «Soteur» Φωκέας. Εως 23 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 20.00. Είσοδος ελεύθερη, Ελευθερίου Βενιζέλου 63, Νέα Ιωνία.

Παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος της Διονυσίας Αλεξιάδη με κείμενα του δημοσιογράφου και συγγραφέα Νίκου Βατόπουλου σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου στις 12.30 στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ. Για το βιβλίο, που αποτυπώνει την άδεια Αθήνα την περίοδο της πανδημίας, θα μιλήσουν οι δημιουργοί του λευκώματος. Πλουτάρχου 22, Κολωνάκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT