Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το «Beat Box: Φωνητικές ακροβασίες στη σύγχρονη μουσική», μια συναυλία στην οποία η τέχνη του Beat Box συνδιαλέγεται με τη σύγχρονη μουσική, μέσω της ιδιαίτερης φωνής της Φράουκε Αουλμπερτ. Στις 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

• Η Εταιρεία Κρητικών Ιστορικών Μελετών παρατείνει την εικαστική έκθεση «25 γλυπτά» με έργα της Ναταλίας Μελά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη της μοντέρνας τέχνης μέσα στον χώρο της Γλυπτοθήκης. Εως 13/12. Ηράκλειο.

• Η ελληνική ροκ σκηνή στα καλύτερά της με τη συναυλία των Γιάννη Αγγελάκα & 100°C – Παύλου Παυλίδη & Β – Movies. Στις 9 μ.μ. Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη.

• Το αληθινό Tango από την Αργεντινή στη χορευτική παράσταση «Buenos Tangos – Romper el Piso», με την υπογραφή της Αργεντινής χορεύτριας και χορογράφου Natalia Ηills. Στις 9 μ.μ. Αίθριο Αμαλίειο Θέατρο, Λεωφόρος Κηφισίας 219.

• Απρόβλεπτα μουσικά θέματα και ήχος που ξαφνιάζει από τους Groove Elation Project στο Jazz in July. Στις 9.00μμ. Αμφιθέατρο Β΄ Βάμου, Kρήτη.

• Το Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» φιλοξενεί το 1ο Danceschool Ways Festival που διοργανώνει το «Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν», και αποτελεί μια ζωντανή συνάντηση σπουδαστών από διαφορετικές σχολές, και αισθητικές αναζητήσεις αλλά με κοινή αγάπη για τον πειραματισμό. Στις 9 μ.μ. Θέατρο Βράχων, Βύρωνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή