Επιχειρήσεις με όραμα

Η μαγευτική βραδιά της περασμένης εβδομάδας για τα δέκα χρόνια της Endeavor Greece στο Ηρώδειο, που συγκέντρωσε πάνω από 3.000 εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, άνοιξε με την εισαγωγική ομιλία της Κωστάντζας Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μαγευτική βραδιά της περασμένης εβδομάδας για τα δέκα χρόνια της Endeavor Greece στο Ηρώδειο, που συγκέντρωσε πάνω από 3.000 εκλεκτούς προσκεκλημένους από τον χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, άνοιξε με την εισαγωγική ομιλία της Κωστάντζας Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου, προέδρου Δ.Σ. της Endeavor Greece, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε μια στιγμή που η ειρήνη, η ίδια η δημοκρατία, ακόμα και ο πλανήτης μας βρίσκονται υπό απειλή, οι επιχειρηματίες που διαθέτουν υψηλή επιρροή οφείλουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επίλυση των πιο δύσκολων προκλήσεων. Διαθέτουν ισχυρό όραμα, αναπτύσσονται δυναμικά, δημιουργούν περισσότερες θέσεις εργασίας και πολλαπλασιάζουν τον αντίκτυπό τους. Με τις ιστορίες επιτυχίας τους και τη διάθεσή τους να δημιουργούν όφελος για όλους, μεταμορφώνουν τις τοπικές οικονομίες, συμβάλλουν στη δημιουργία βιώσιμων οικοσυστημάτων και ωθούν τις επόμενες γενιές μπροστά».

Στη συνέχεια η κ. Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου υποδέχθηκε στη σκηνή τη Λίντα Ρότενμπεργκ, συνιδρύτρια της Endeavor, η οποία με τη σειρά της τόνισε ότι «στην Endeavor δημιουργήσαμε ένα ασφαλές μέρος, όπου οι επιχειρηματίες μπορούν να στραφούν όταν δεν βρίσκουν αλλού στήριξη». Για να ακολουθήσει η συζήτηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Ελληνοαμερικανό επικεφαλής του Netflix Τεντ Σαράντος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή