Βιογραφία του Ροθ το 2021

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αγγλομαθείς λάτρεις του Φίλιπ Ροθ θα εκτιμήσουν την είδηση δεόντως: η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Αμερικανού συγγραφέα, γραμμένη από τον ομότεχνό του Μπλέικ Μπέιλι, γνωστό μεταξύ άλλων για τις βιογραφίες του Τζον Τσίβερ και του Ρίτσαρντ Γέιτς, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος W. W. Norton & Company. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, το 880 σελίδων βιβλίο έχει τον εύγλωττο τίτλο «Philip Roth, The biography» και είναι το αποτέλεσμα μιας γόνιμης συνεργασίας μεταξύ των δύο ανδρών, η οποία ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν την απόφαση του Ροθ να αποσυρθεί από την «ενεργό δράση».

Αυξημένες πωλήσεις Amazon

Αύξηση της τάξεως του 40% στις καθαρές πωλήσεις της και του 87% στα καθαρά λειτουργικά της έσοδα ανακοίνωσε η Amazon για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα της περυσινής χρονιάς. Μάλιστα, η αύξηση σημειώθηκε παρά την απόφαση της εταιρείας να αυξήσει τις δαπάνες της προκειμένου να αναχαιτιστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας. Μικρότερη αλλά εξίσου σημαντική αύξηση (μεταξύ 24% και 33%) αναμένεται από την Amazon και για το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός της, Τζεφ Μπέζος, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να είναι «περισσότερο περήφανος και ευγνώμων για τους εργαζομένους της εταιρείας σε όλον τον κόσμο».

Ο Μάθιου Μακόναχι συμβουλεύει

Ενα βιβλίο-οδηγό προς την επιτυχία και την αυτοεκπλήρωση, βασισμένο σε «μαθήματα ζωής που αφομοιώθηκαν με τον δύσκολο τρόπο», πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι. Το «Greenlights», όπως είναι ο τίτλος του, αναμένεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων των ΗΠΑ στις 20 Οκτωβρίου από την Penguin και σύμφωνα με τον ίδιο τον συγγραφέα του «δεν πρόκειται για παραδοσιακά απομνημονεύματα ή για βιβλίο συμβουλών, αλλά μάλλον για ένα εγχειρίδιο βασισμένο στις περιπέτειες της ζωής μου, οι οποίες ήταν σημαντικές, διαφωτιστικές, αστείες, άλλες φορές επειδή αυτός ήταν ο σκοπός τους και άλλες φορές επειδή δεν προσπάθησαν καθόλου για αυτό». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή