The Rolling Stones: Ερχεται ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του νέου τους άλμπουμ

The Rolling Stones: Ερχεται ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του νέου τους άλμπουμ

Το ντοκιμαντέρ θα επικεντρώνεται στα μέλη του συγκροτήματος που βρίσκονται εν ζωή, καθώς εργάζονταν για τη σύνθεση των τραγουδιών και την ηχογράφηση του «Hackney Diamonds»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νέο ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει από τους Rolling Stones, υπό τη σκιά του επερχόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος, «Hackney Diamonds». 

Το ντοκιμαντέρ θα επικεντρώνεται στα μέλη του συγκροτήματος που βρίσκονται εν ζωή, καθώς εργάζονταν για τη σύνθεση των τραγουδιών και την ηχογράφηση του επερχόμενου 24ου άλμπουμ τους.

Οι σταρ της ροκ ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το LP την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορώντας ταυτόχρονα το πρώτο σινγκλ, «Angry», το οποίο συνοδεύεται από μουσικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό της σειράς «Euphoria», Σίντνεϊ Σουίνι.

Οι Σερ Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ πρωταγωνιστούν στο νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίζεται με την Fulwell 73, την ίδια ομάδα πίσω από τη σειρά «The Kardashians».

«Η κάμερα καταγράφει το συγκρότημα από τότε που άρχισε να δουλεύει πάνω στα 12 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο “Hackney Diamonds”» ανέφερε πηγή που γνωρίζει το πρότζεκτ.

Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι το ντοκιμαντέρ, ο τίτλος του οποίου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, θα έχει αναφορές στον αείμνηστο ντράμερ του συγκροτήματος, Τσάρλι Γουότς.

Το «Hackney Diamonds» είναι το πρώτο άλμπουμ των Rolling Stones μετά τον θάνατο του Γουότς το 2021.

Το φιλμ – μεταξύ άλλων – περιλαμβάνει σκηνές από τη μεγάλη εκδήλωση στο Hackney Empire, κατά τη διάρκεια της οποίας προβλήθηκε για πρώτη φορά το βίντεο για το «Angry».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή