Οταν η Σάρον Στόουν πλήρωνε τον μισθό του ΝτιΚάπριο για να συμπρωταγωνιστήσουν

Οταν η Σάρον Στόουν πλήρωνε τον μισθό του ΝτιΚάπριο για να συμπρωταγωνιστήσουν

Πίσω στο 1995, οι παραγωγοί του «The Quick and the Dead» απέρριπταν τον ανερχόμενο ηθοποιό από το καστ, μέχρι τη στιγμή που η Στόουν πήρε τη μεγάλη πρωτοβουλία.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που αφορά τα πρώτα βήματα της καριέρας του επιβεβαίωσε ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, μιλώντας στο E! News.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σταρ ανέφερε ότι έχει ευχαριστήσει πολλάκις τη Σάρον Στόουν για το γεγονός ότι πλήρωσε από την τσέπη της τον μισθό του στο γουέστερν «The Quick and the Dead» του Σαμ Ράιμι. στο οποίο συμπρωταγωνίστησαν το 1995. 

Εκείνη την εποχή, η Στόουν επιθυμούσε διακαώς να συνεργαστεί με τον Ράσελ Κρόου, αλλά και με τον ανερχόμενο τότε ΝτιΚάπριο, ο οποίος είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στη βιομηχανία του Χόλιγουντ.

«Είχε πει (σ.σ. η Στόουν) ότι αυτοί είναι δύο ηθοποιοί με τους οποίους θέλω να δουλέψω», θυμάται σήμερα ο ΝτιΚάπριο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο της Στόουν και σημειώνοντας πως αυτή της η πράξη, να εμπιστευτεί έναν νέο άνθρωπο, αποδεικνύει την αγάπη της για το σινεμά. 

Υπενθυμίζεται ότι στα απομνημονεύματά της το 2021 «The Beauty of Living Twice», η Σάρον Στόουν είχε αποκαλύψει ότι πλήρωσε η ίδια τον μισθό του ΝτιΚάπριο, αφού το στούντιο TriStar Pictures αρνήθηκε να του δώσει τον ρόλο στην ταινία. 

«Μου είπαν ότι αν τον ήθελα τόσο πολύ, θα μπορούσα να πληρώσω η ίδια τον μισθό του, όπως και έκανα», έλεγε τότε η ηθοποιός, η οποία μετά από αυτό το περιστατικό ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με την παραγωγή ταινιών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το συμβάν συνέβη ένα χρόνο πριν από την απογείωση της καριέρας του ΝτιΚάπριο με τον «Τιτανικό». 

Με πληροφορίες από Variety

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή