Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ποιος παραγωγός την πίεσε να συνευρεθεί με συμπρωταγωνιστή της

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ποιος παραγωγός την πίεσε να συνευρεθεί με συμπρωταγωνιστή της

Η σταρ του Χόλιγουντ είχε μιλήσει αρχικά για το περιστατικό στα απομνημονεύματά της το 2021, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητα των εμπλεκομένων

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε την ταυτότητα του κινηματογραφικού παραγωγού που, σύμφωνα με την ηθοποιό, απαίτησε από την ίδια να κοιμηθεί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Sliver» του 1993, «για να βελτιωθεί η υποκριτική του απόδοση».

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Ρόμπερτ Εβανς, ισχυρό όνομα του Χόλιγουντ εκείνη την εποχή και επικεφαλής παραγωγής στην εταιρεία Paramount, της είχε πει να κάνει σεξ με τον ηθοποιό Γουίλιαμ Μπάλντουιν. Σημειώνεται ότι ο Εβανς πέθανε το 2019.

Η σταρ του Χόλιγουντ είχε μιλήσει αρχικά για το περιστατικό στα απομνημονεύματά της το 2021, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητα των εμπλεκομένων.

Μιλώντας όμως χθες σε δημοφιλές podcast, η Στόουν, αφού κατονόμασε τον παραγωγό και τον ηθοποιό, διευκρίνισε ότι ο παραγωγός ισχυριζόταν πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για την κακή ερμηνεία του συμπρωταγωνιστή της. Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Εβανς σε μια συνάντηση που είχαν στο γραφείο του τής είπε ότι αν κοιμόταν με τον συμπρωταγωνιστή της, η απόδοσή του θα βελτιωνόταν, καθώς «θα αποκτούσαν χημεία και η ταινία θα σωζόταν» και πως το πρόβλημα ήταν ότι η ίδια ήταν ψυχρή και απόμακρη. 

Ο Μπάλντουιν, πάντως, απάντησε αμέσως στα λεγόμενα της Στόουν, με ανάρτησή του στο Χ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να πω τις πολλές, πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Σάρον; Αυτό θα μπορούσε να έχει πλάκα».

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Σάρον Στόουν συνεχίζει να μιλάει για εμένα τόσα χρόνια μετά; Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια επειδή την απέφευγα;» ανέφερε επίσης ο ηθοποιός. 

Με πληροφορίες από Guardian και The Hollywood Reporter

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή