Κορίτσια εν δράσει στο Exile Room

Κορίτσια εν δράσει στο Exile Room

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχίζει απόψε στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος το αφιέρωμα «Girl Power!», ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έξι ντοκιμαντέρ επικεντρωμένα στη γυναίκα.

Οι προβολές θα συνεχιστούν στις 19/1 και στις 26/1 στο  Exile Room, που είναι και ο διοργανωτής της εκδήλωσης. Παράλληλα με τις προβολές θα λάβει χώρα ένα εργαστήριο για κορίτσια ηλικίας 14 -17 ετών στις 21, 22, 28 & 29/1 με σκοπό να πάρουν μια ιδέα για το πώς γυρίζεται ένα ντοκιμαντέρ . Η  είσοδος σε αυτό είναι δωρεάν με σειρά προτεραιότητας.

Το «Miss Sharon Jones!», με το οποίο εγκαινιάζεται επίσημα απόψε στις  22.00 το πρόγραμμα των προβολών,  είναι ένα πορτρέτο της Σάρον Τζόουνς (1956 – 2016),  σόουλ   τραγουδίστριας που προσπάθησε να ξεκινήσει καριέρα στη δισκογραφία σε ηλικία 40 ετών. Η σκηνοθέτις Μπάρμπαρα Κοπλ, δύο φορές βραβευμένη με Οσκαρ, καταγράφει τη μάχη της Τζόουνς με τα στερεότυπα περί ομορφιάς και ηλικίας, που έχει επιβάλει η μουσική βιομηχανία, αλλά και την άνιση μάχη της με τον καρκίνο.

INFO

Για συμμετοχή στα εργαστήρια, ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο e – mail [email protected] ή στο τηλ. 210 3223395 (καθημερρινά 11.00 – 16.00)

Ταινιοθήκη της Ελλάδας

(Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξανδρου 134-135 Μετρό Κεραμεικός)

Exile Room  Αθηνάς 12 3ος όροφος , www.exileroom.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή