Έχουμε το πρώτο κομμάτι από τον νέο δίσκο του Κέντρικ Λαμάρ

Έχουμε το πρώτο κομμάτι από τον νέο δίσκο του Κέντρικ Λαμάρ

Στο βίντεο για το «The Heart Part 5» ο ράπερ μεταμορφώνεται στον Κάνιε Γουέστ, τον Κόμπε Μπράιντ, τον Γουίλ Σμιθ και τον Ο. Τζ. Σίμπσον, μεταξύ άλλων

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρισκόμαστε επίσημα στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Κέντρικ Λαμάρ, «Mr. Morale & the Big Steppers», που όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο ράπερ μέσα από το site του Oklama, πρόκειται να ακούσουμε στις 13 Μαΐου -και μάλιστα, όπως φάνηκε από πρόσφατη δημοσίευση στον ιστότοπο με τον οποίο ο Λαμάρ αποκλειστικά μοιράζεται τα νέα του αυτό το διάστημα, ο δίσκος θα είναι διπλός

Λίγο πριν ακούσουμε, λοιπόν, τον πέμπτο δίσκο του βραβευμένου με Πούλιτζερ μουσικού και τελευταίου για την TDE, ο Λαμάρ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single από αυτόν, το «The Heart Part 5».

Την παραγωγή του κομματιού ανέλαβε το τρίο των Beach Noise, ενώ σε αυτό ακούμε και sample από το «I Want You» του Μάρβιν Γκέι. 

Όσο για το βίντεο του «The Heart Part 5», τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβαν ο Ντέιβ Φρι και ο ίδιος ο Κέντρικ Λαμάρ, σε αυτό βλέπουμε τον ράπερ να μεταμορφώνεται σε διάφορες γνωστές προσωπικότητες όπως ο Ο. Τζ. Σίμπσον, ο Γουίλ Σμιθ, ο Κάνιε Γουέστ και ο Κόμπε Μπράιαντ μεταξύ άλλων.

Το έφε έγινε με την τεχνική του deepfake, κάτι που ανέλαβε να κάνει το στούντιο Deep Voodoo πίσω από το οποίο βρίσκονται οι Τρέι Πάρκερ και Ματ Στόουν και δημιουργοί του «South Park».

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή