Αντέλ για την αναβολή των συναυλιών της: «Αισθανόμουν “κενή” μέσα μου»

Αντέλ για την αναβολή των συναυλιών της: «Αισθανόμουν “κενή” μέσα μου»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμενόταν να ξεκινήσει τις συναυλίες στο θέατρο The Colosseum at Caesars Palace στις 21 Ιανουαρίου

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αντέλ μίλησε δημόσια για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αναβάλει το πρόγραμμα συναυλιών «Weekends With Adele Las Vegas» στις αρχές του 2022. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμενόταν να ξεκινήσει τις συναυλίες στο θέατρο The Colosseum at Caesars Palace στις 21 Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας τα πρώτα της σόου από το 2017. Μάλιστα οι εμφανίσεις στο Λας Βέγκας θα διαρκούσαν μέχρι τον Απρίλιο. Όμως, η ίδια αναγκάστηκε να ανακοινώση την αναβολή μια μέρα πριν την πρεμιέρα των συναυλιών μέσα από βίντεο που δημοσίευσε, λέγοντας ότι το σόου δεν ήταν έτοιμο. 

«Προσπαθήσαμε τα πάντα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους και να είναι η συναυλία καλή για το κοινό, αλλά καταστραφήκαμε από τις καθυστερήσεις και την Covid-19», εξήγησε στο βίντεο, κλαίγοντας. 

Σε εμφάνισή της στη διάσημη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή The Graham Norton Show τον Φεβρουάριο, η Αντέλ εξήγησε πώς οι καθυστερήσεις που σχετίζονταν με την Covid και τον εξοπλισμό σήμαιναν ότι αν οι συναυλίες πραγματοποιούνταν τελικά όπως ήταν προγραμματισμένο, «θα ήταν ένα ελλιπές σόου κι εγώ δεν μπορώ να προχωρήσω με αυτό». 

Τώρα, συ νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC Radio 4, η Αντέλ εξήγησε αναλυτικά την αναβολή τελευταίας στιγμής. «Σίγουρα ένιωσα την απογοήτευση όλων, ήμουν συντετριμμένη και φοβήθηκα μήπως απογοητεύσω το κοινό», είπε. «Πίστεψα ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω, να λειτουργήσει όλο αυτό και δεν μπόρεσα. Δεν νομίζω ότι άλλος καλλιτέχνης θα έκανε αυτό που έκανα εγώ και πιστεύω ότι γι’αυτό το λόγο η είδηση της αναβολής πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις». 

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι αισθανόταν «”άδεια” για περίπου δύο μήνες, ένα κενό», μετά την αναβολή. «Έπρεπε να περιμένω, να λυπηθώ και να ξεπεράσω την ενοχή, αλλά ήταν σκληρό». 

Ωστόσο, η Αντέλ έκανε σαφές το γεγονός ότι στήριξε την απόβαση της αναβολής των συναυλιών. «Δεν θα κάνω ένα σόου επειδή πρέπει ή επειδή ο κόσμος θα απογοητευτεί ή θα χάσουμε πολλά χρήματα». 

Οι νέες ημερομηνίες των εμφανίσεων της Αντέλ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια είπε ότι τα σόου θα πραγματοποιηθούν «100%» μέσα στη χρονιά. Αλλά στη συνέντευξη στο BBC Radio δήλωσε ότι ενώ εργαζόταν για την πραγματοποίηση των lives, δεν θα ανακοινώσει κάτι αν δεν επιβεβαιωθεί πρώτα. 

Με πληροφορίες από το NME 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή