Δύο νέες εκδοχές του «Break My Soul» της Μπιγιονσέ

Δύο νέες εκδοχές του «Break My Soul» της Μπιγιονσέ

Λίγο πριν την κυκλοφορία του δίσκου της, η τραγουδίστρια κάνει διαθέσιμη μία α καπέλα και μία instrumental εκδοχή του single

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εβδομάδα έμεινε για την κυκλοφορία του νέου και πολυαναμενόμενου δίσκου της Μπιγιονσέ, «Renaissance», που έρχεται 6 χρόνια μετά το «Lemonade».

Ως τώρα, η Μπιγιονσέ μας έχει δώσει το εξώφυλλο του δίσκου, στο οποίο ποζάρει σαν σύγχρονη Λαίδη Γκοντάιβα, το tracklist του αλλά και το πρώτο single «Break My Soul», με το οποίο «μύρισαν» 90s -άλλωστε, σαμπλάρει ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά house hits της δεκαετίας, το «Show Me Love» της Robin S. 

Μπορεί η Μπιγιονσέ να μην μας έχει δώσει για την ώρα κάποιο άλλο single-προπομπό του άλμπουμ, πάντως, τώρα κυκλοφόρησε και δύο επιπλέον εκδοχές του «Break My Soul»: μία α καπέλα και μία instrumental. 

Για το «Renaissance», η Μπιγιονσέ έχει δηλώσει: «Η δημιουργία αυτού του δίσκου μου έδωσε την δυνατότητα να έχω ένα μέρος για να ονειρεύομαι και να δραπετευω σε μια τρομακτική περίοδο για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης, σε μια περίοδο που λίγα κινούνταν. Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος που δεν κρίνει. Ένα μέρος απαλλαγμένο από την τελειομανία και την υπερανάλυση. Ένα μέρος που μπορείς να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να ευχαριστηθείτε την μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να λικνιστείτε. Και να νιώσετε μοναδικοί, δυνατοί και σέξι, όπως είστε».

Ακούτε τις δύο νέες εκδοχές του «Break My Soul» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT