Οι Pulp επανενώνονται κι έχουμε έναν λόγο να μετράμε αντίστροφα για το 2023

Οι Pulp επανενώνονται κι έχουμε έναν λόγο να μετράμε αντίστροφα για το 2023

Μετά το teasing που έκανε στα social media, o Τζάρβις Κόκερ επιβεβαίωσε πως η μπάντα του θα ανέβει και πάλι στην σκηνή τον ερχόμενο χρόνο. Είστε έτοιμοι;

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκούσε ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων για να εικάσουν και να ελπίσουν οι φαν των Pulp πως έρχεται κάποιο reunion της αγαπημένης μπάντας της brit pop. Άλλωστε, στο βίντεο που ανέβασε ο Τζάρβις Κόκερ στο Instagram ακούγεται κοινό συναυλίας, όσο στην οθόνη βλέπουμε να περνάει η φράση «What exactly do you do for an encore?» («Τι ακριβώς παίζεις για encore;»), που αποτελεί στίχο από το ομώνυμο κομμάτι του «This Is Hardcore», τον δίσκο των Pulp που του χρόνου κλείνει τα 25. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jarvisbransoncocker

Οι ελπίδες, λοιπόν, για μια επανένωση των Pulp, μία περίπου δεκαετία μετά την τελευταία φορά, θα γίνουν πραγματικότητα, όπως μαθαίνουμε από τον ίδιο τον Τζάρβις Κόκερ και μας κάνουν να έχουμε έναν επιπλέον λόγο να αναμένουμε να έρθει το 2023. 

Συγκεκριμένα, ο frontman των Pulp, σε Q&A του Guardian, με αφορμή το νέο αυτοβιογραφικό βιβλίο του «Good Pop, Bad Pop», επιβεβαίωσε πως οι Pulp θα επανενωθούν την ερχόμενη χρονιά, λέγοντας πως «Του χρόνου οι Pulp θα δώσουν κάποιες συναυλίες!». 

Μπορεί ο Κόκερ να μην έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το reunion της μπάντας του, πάντως, άλλο ένα μέλος των Pulp και συγκεκριμένα ο ντράμερ Νικ Μπανκς επιβεβαίωσε με την σειρά του την είδηση με ένα tweet στο οποίο διαβάζουμε: 

«Γεια σας, όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι έχουν τρελαθεί εδώ. Οι λεπτομέρειες των live θα ανακοινωθούν όταν είναι η ώρα. Μείνετε ψύχραιμοι, αγκαλιάστε τους δίσκους σας των Pulp και ονειρευτείτε να τρελαίνεστε κάπου μέσα στο 2023». 

Δεν είμαστε σίγουροι για το αν επικρατεί αυτή την στιγμή ψυχραιμία ανάμεσα στους φαν των Pulp, αλλά, είναι σχεδόν βέβαιο πως ισχύουν τα άλλα δύο. 

Ας ελπίσουμε, πάντως, πως θα έχουμε την ευκαιρία να αναρωτηθούμε κι εμείς από κοντά «What exactly do you do for an encore?».

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή