Το καλοκαίρι θέλει την Ροζαλία κι ας λέει «Despechá»

Το καλοκαίρι θέλει την Ροζαλία κι ας λέει «Despechá»

Η Καταλανή σταρ κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι, για να πρωταγωνιστήσει στα ηχεία των beach bars

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίσω στον Μάρτιο, η Ροζαλία πόζαρε σαν άλλη Αφροδίτη του Μποτιτσέλι για το εξώφυλλο του «Motomami» που με την ολόφρεσκη ματιά του και το έξυπνο μπέρδεμα των επιμέρους στοιχείων του θα φιγουράρει με χαρακτηριστική ευκολία ψηλά στους καλύτερους δίσκους της χρονιάς. 

Στο μεταξύ, η Καταλανή σταρ βγήκε σε παγκόσμια περιοδεία (πρόλαβε, παρ’ όλα αυτά να κάνει και μια στάση για διακοπές στην Σαντορίνη), στην οποία, πέρα από τα τραγούδια του νέου της δίσκου, παίζει και ένα νέο κομμάτι με τίτλο «Despechá».

Τώρα, η Ροζαλία κυκλοφορεί το κομμάτι αυτό ως single και κάτι μας λέει πως, θα παίξει αρκετά από τα ηχεία των beach bars αυτό το καλοκαίρι.

Σχετικά με το κομμάτι, ο τίτλος του οποίου αποδίδεται ως «πείσμωσα/θύμωσα», η Ροζαλία δήλωσε: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να “πεισμώσεις”, εδώ η οπτική είναι από την πλευρά της ελευθερίας ή της τρέλας, να κινείσαι χωρίς ενδοιασμούς ή τύψεις. Από αυτήν φτιάχνω μουσική, από εκεί το έκανα όταν ξεκίνησα και θα συνεχίσω όσο το λέει ο Θεός».

Ακούτε το «Despechá» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή