To «White Noise» του Νόα Μπάουμπαχ θα φέρει και νέους LCD Soundsystem

To «White Noise» του Νόα Μπάουμπαχ θα φέρει και νέους LCD Soundsystem

Μιας και η μπάντα του Τζέιμς Μέρφι θα επιστρέψει με νέο κομμάτι μετά από 5 χρόνια για το soundtrack της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου του Ντον Ντελίλο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό πως ο Νόα Μπάουμπαχ έχει στα σκαριά την κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού βιβλίου του Ντον Ντελίλο «Λευκός Θόρυβος» («White Noise»), με πρωταγωνιστές τον Άνταμ Ντράιβερ και την Γκρέτα Γκέργουικ. Λίγο πριν η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το Netflix μας έδωσε κι ένα πρώτο teaser της ταινίας, που θα δούμε στην πλατφόρμα από την νέα σεζόν. 

Βέβαια, ανάμεσα στους πολλούς άλλους λόγους, τώρα αποκτήσαμε και άλλον έναν που μας κάνει να ανυπομονούμε για την ταινία, κι αυτός δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στο soundtrack αυτής θα ακούσουμε τους LCD Soundsystem. 

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, η μπάντα του Τζέιμς Μέρφι θα επιστρέψει μετά από 5 χρόνια με το κομμάτι «New Body Rhumba» που θα ακουστεί στην ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη. 

Τελευταία φορά που ακούσαμε νέο υλικό από τους LCD Soundsystem ήταν το 2017 και  αυτοί κυκλοφορούσαν τον δίσκο τους «American Dream», που ήταν και η νεότερη δουλειά τους από την αρκετά «δραματική» διάλυσή τους το 2011. 

Αναμένουμε, λοιπόν, όσα θα δούμε αλλά και όσα θα ακούσουμε στο «White Noise».

Με πληροφορίες από το Pitchfork. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή