Scorpions: 12 άλμπουμ κυκλοφορούν σε έγχρωμα βινύλια

Scorpions: 12 άλμπουμ κυκλοφορούν σε έγχρωμα βινύλια

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά «Colours of Rock» περιλαμβάνει τις επανεκδόσεις των δίσκων «Fly To The Rainbow», «In Trance», «Virgin Killer» και «Humanity: Hour 1»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μουσική εταιρεία BMG ανακοίνωσε την επανέκδοση 12 κορυφαίων άλμπουμ του εμβληματικού ροκ συγκροτήματος Scorpions, σε έγχρωμα βινύλια. 

Τα χρώματα που επιλέχθηκαν για τα βινύλια όχι μόνο αντικατοπτρίζουν την ιστορία του, αλλά συνδυάστηκαν και με το ύφος του πρωτότυπου εξώφυλλου του κάθε άλμπουμ. 

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά «Colours of Rock» περιλαμβάνει τις επανεκδόσεις των δίσκων «Fly To The Rainbow», «In Trance», «Virgin Killer» και «Humanity: Hour 1» σε διάφανο βιολετί, μπλε και χρυσό βινύλιο αντίστοιχα, όπως επίσης και οκτώ επιλεγμένα άλμπουμ του συγκροτήματος. 

Πρόκειται για τα: «Taken By Force» σε λευκό βινύλιο, «Tokyo Tapes» σε κίτρινο, «Lovedrive» και «Animal Magnetism» σε κόκκινο, «Blackout» σε διάφανο, «Love at First Sting» σε ασημί, «For World Wide Live» και «Savage Amusement» σε διάφανο πορτοκαλί και γαλάζιο βινύλιο.

Τα βινύλια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 5 Μαΐου, λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα της ευρωπαϊκής περιοδείας τους με τίτλο «Rock Believer World Tour» με πρώτη στάση τη Λιλ της Γαλλίας στις 9 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή