Ερχεται νέο άλμπουμ από τον Νικ Κέιβ και τους Bad Seeds

Ερχεται νέο άλμπουμ από τον Νικ Κέιβ και τους Bad Seeds

Ο δημοφιλής μουσικός από την Αυστραλία δήλωσε ότι η καινούργια του δισκογραφική δουλειά βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νικ Κέιβ αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης του νέου του άλμπουμ με την μπάντα του, Bad Seeds

Πέρυσι, ο Κέιβ δήλωσε ότι σχεδίαζε να δημιουργήσει μια νέα δισκογραφική δουλειά με την ολοκλήρωση της περιοδείας του.  

Στη συνέχεια, στις αρχές του 2023, επιβεβαίωσε ότι η προετοιμασία για τον δίσκο είχε ξεκινήσει και μοιράστηκε με τους θαυμαστές, τις ιδέες του για στίχους της συνέχειας του άλμπουμ «Ghosteen» από το 2019. Μιλώντας στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού NME στις αρχές του καλοκαιριού, ο Κέιβ περιέγραψε το νέο υλικό ως «ενδιαφέρον» και «διαφορετικό». 

Πρόσφατα, σε δημοσίευσή του στον ιστότοπό του Red Hand Files, ο ίδιος ανέφερε ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις απαντήσεις που έδινε στους θαυμαστές του ώστε να επικεντρωθεί στο άλμπουμ. «Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια, αλλά προτού απαντήσω, θα ήθελα να ενημερώσω ότι βρίσκομαι στο στούντιο για την ολοκλήρωση της νέας δισκογραφικής δουλειάς των Bad Seeds», έγραψε κάτω από την ερώτηση ενός θαυμαστή του. 

«Θα συνεχίσω να διαβάζω όλα τα γράμματα που έρχονται και θα σας σκέφτομαι, αλλά οι απαντήσεις μου ίσως να μην είναι τόσο τακτικές τις επόμενες εβδομάδες». 

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, ο Κέιβ επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία δημιουργίας του άλμπουμ ήταν σε εξέλιξη. «Το σχέδιό μου για φέτος είναι να κυκλοφορήσω έναν νέο δίσκο με τους Bad Seeds. Αυτα είναι και καλά και άσχημα νέα. Καλά νέα επειδή ποιος δεν θέλει να ακούσει έναν νέο δίσκο των Bad Seeds; Ασχημα νέα επειδή πρέπει να γράψω». 

Αργότερα αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τη διαδικασία την Πρωτοχρονιά, στις 9 το πρωί. «Σήμερα έχουμε 6 Ιανουαρίου. Εχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα και έχω γράψει μερικά πράγματα αλλά δεν είναι τόσο καλά, ή μάλλον είναι, είναι δύσκολο να πω», δήλωνε. 

Οσο για το μουσικό ύφος, ο δημοφιλής μουσικός είπε ότι δεν πιστεύει πως μπορεί η μπάντα του να επιστρέψει στο παλιό ροκ εν ρολ. «Δεν νομίζω να συμβεί. Οχι ότι το επόμενο άλμπουμ είναι ατμοσφαιρικό αλλά δεν πιστεύω να ακολουθήσουμε το παλιό μας στιλ». 

Με πληροφορίες από το NME

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT