Εκκωφαντικό διπλό sold out για τους Coldplay

Εκκωφαντικό διπλό sold out για τους Coldplay

Μετά την προσθήκη και δεύτερης ημερομηνίας, οι Βρετανοί πέτυχαν το 2/2 και θα γεμίσουν για δύο βραδιές το ΟΑΚΑ στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι και αν ο ερχομός των Coldplay για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι ακόμη σχεδόν ένα χρόνο μακριά, από την πρώτη στιγμή η φάση της προπώλησης για την συναυλία της 8ης Ιουνίου του 2024 στο ΟΑΚΑ, που έγινε αρχικά μέσω λίστας αναμονής στο επίσημο site του συγκροτήματος, χαιρετίστηκε με θερμή συμμετοχή. 

Τόσο θερμή, που πριν ακόμη ανοίξει και η «κανονική» προπώληση, υπήρξε τόσο μεγάλη ζήτηση που προστέθηκε και μία δεύτερη ημερομηνία για την βρετανική μπάντα στην χώρα μας. 

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της επίσημης φάσης της προπώλησης, για την οποία είχαν μείνει σχετικά λίγα εισιτήρια, τόσο η συναυλία της 8ης όσο και της 9ης Ιουνίου του 2024 βγήκαν sold out, με τους Coldplay να πετυχαίνουν ένα εντυπωσιακό 2/2. 

Εχοντας την φήμη μίας από τις πιο δυναμικές μπάντες σταδίου, αλλά και με διαχρονικά hits όπως το «Yellow» και το «Clocks» στις αποσκευές τους -και τον τελευταίο δίσκο τους «Music of the Spheres» με τον οποίο βγήκαν στον δρόμο για την μεγάλη αυτή περιοδεία- οι Coldplay ετοιμάζονται να «συστηθούν» και ζωντανά στο ελληνικό κοινό. Ενα κοινό που, όπως αποδείχθηκε, περίμενε καιρό για αυτό το συναυλιακό ραντεβού που τελικά θα είναι διπλό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT