Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τραγουδά για μας στο Metaverse

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τραγουδά για μας στο Metaverse

Ο Βρετανός ποπ σταρ θα δώσει συναυλία στο LightCycle, η οποία θα είναι μια τρισδιάστατη εμπειρία

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Metaverse

Η είσοδος του δημοφιλούς Βρετανού ποπ τραγουδιστή και πρώην μέλους των Take That στον χώρο του Web3 έρχεται μετά τη συνεργασία με την πλατφόρμα lifestyle metaverse, LightCycle. Πρόκειται ουσιαστικά για μια εικονική πόλη με στοιχεία τέχνης, ταινιών, gaming, μουσικής, μόδας, αθλητισμού, ακινήτων και καταστημάτων.

Ο Γουίλιαμς θα δώσει μια συναυλία στο LightCycle, η οποία θα είναι μια τρισδιάστατη εμπειρία. Η πόλη αυτή θα είναι έτοιμη μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2023. 

Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε πέρυσι μια νέα εκδοχή του αγαπητού τραγουδιού του «Angels» (1997). Συγκεκριμένα το «Angels (Beethoven AI) δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

«Η σύνδεση με τους θαυμαστές μου ήταν πάντα σημαντική για μένα. Με γοητεύει ο χώρος του Web3 – είναι γεμάτος δημιουργικότητα και εντυπωσιακές δυνατότητες. Είναι επίσης μια μεγάλη νέα αγορά για την ανακάλυψη μουσικής. Ως καλλιτέχνης, πάντα ψάχνω τρόπους για να προωχωρήσω μπροστά, οπότε αυτό είναι το τέλειο επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι» είπε ο Γουίλιαμς.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του LightCycle, Σάρα Εζεν, πρόσθεσε: «Ο Ρόμπι έχει αφοσιωμένους και παθιασμένους θαυμαστές και πιστεύουμε ότι, μέσα από την ασυναγώνιστη τεχνολογία μας, μπορούμε να προσφέρουμε ένα εξαιρετικά βελτιωμένο περιβάλλον και μία ωραία εμπειρία. Η συναυλία αυτή είναι πράγματι κάτι το μοναδικό κι εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που τη φιλοξενούμε ώστε οι θαυμαστές, καινούργιοι και παλιοί, να μπορέσουν να απολαύσουν μια διαφορετική αλληλεπίδραση». 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή