«Obi-Wan Kenobi» στο Disney+: Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν; Τι απαντούν οι συντελεστές

«Obi-Wan Kenobi» στο Disney+: Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν; Τι απαντούν οι συντελεστές

Παρόλο που αρχικά προοριζόταν να έχει τη μορφή ενός spin-off φιλμ, το «Obi-Wan Kenobi» στη συνέχεια μετατράπηκε σε μίνι σειρά

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής Lucasfilm Καθλίν Κένεντι λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει και δεύτερη σεζόν της σειράς του Disney+ «Obi-Wan Kenobi». Η μίνι σειρά έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαίου του 2022 και περιλάμβανε έξι επεισόδια.

Πρωταγωνιστής στο ρόλο του Όμπι – Ουάν είναι ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ο οποίος συναντιέται με τον Άνακιν Σκάϊγουόκερ (Χέιντεν Κρίστενσεν) που έχει στραφεί στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και έχει γίνει ο λόρδος των Σιθ, Darth Vader.

Παρόλο που αρχικά προοριζόταν να έχει τη μορφή ενός spin-off φιλμ, το «Obi-Wan Kenobi» στη συνέχεια μετατράπηκε σε μίνι σειρά. Κι αυτό μετά την χαμηλή επίδοση που είχε η ταινία «Solo: A Star Wars Story» στις εισπράξεις, γεγονός που δεν περίμενε η Lucasfilm.

Η σκηνοθέτις Ντέμπορα Τσόου δήλωσε ότι η σειρά ήταν σχεδιασμένη να είναι «μια μεγάλη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος» και ότι «η προσέγγιση ήταν πάντα να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη ιστορία». Το έκτο και τελευταίο επεισόδιο του «Obi-Wan Kenobi» έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Disney+ στις 22 Ιουνίου του 2022.

Σε συνέντευξη στον ιστότοπο Entertainment Weekly, η Κένεντι είπε ότι η Lucasfilm είναι ανοιχτή στην ιδέα επέκτασης του «Όμπι – Ουάν Κενόμπι» για περισσότερες από μια σεζόν. Η ίδια δήλωσε ότι αν υπάρχει μεγάλη απήχηση από τους θαυμαστές και αρκετή επιθυμία για δεύτερη σεζόν, η εταιρεία παραγωγής θα το σκεφτόταν. Οι Κένεντι και Τσόου έχουν αναφέρει ότι θα γυρνούσαν μια νέα σεζόν μόνο «αν υπήρχε αληθινός λόγος για ακόμα μια» και αν υπήρχε πλοκή που να κάνει (τον νέο κύκλο επεισοδίων) αναγκαίο.

Με πληροφορίες από το Screenrant

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή