Τζένιφερ Άνιστον: Αντιδράσεις θαυμαστών επειδή η ηθοποιός δεν προτάθηκε για Emmy

Τζένιφερ Άνιστον: Αντιδράσεις θαυμαστών επειδή η ηθοποιός δεν προτάθηκε για Emmy

Αντιδρώντας στην είδηση, θαυμαστές εξέφρασαν την έκπληξη και την απογοήτευσή τους για αποκλεισμό της Άνιστον από τα Emmys, στο Twitter

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς της Apple TV+ «The Morning Show» αντέδρασαν με την απουσία της Τζένιφερ Άνιστον από τη λίστα των φετινών υποψηφιοτήτων για τα τηλεοπτικά βραβεία Emmys, η οποία ανακοινώθηκε την Τρίτη. 

Στη δραματική σειρά, η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον ρόλο της παρουσιάστριας Άλεξ Λέβι. Κεντρικό θέμα του «The Morning Show» είναι τα προβλήματα σε ένα φανταστικό τηλεοπτικό κανάλι ειδήσεων, όταν ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής Μιτς Κέσλερ καταγγέλεται για σεξουαλική παρενόχληση σε γυναίκες που εργάζονται μαζί του. 

Οι τρεις συμπρωταγωνιστές της Άνιστον, Ρις Γουίδερσπουν, Μπίλι Κράνταπ και Μάρσια Γκέι Χάρντεν έλαβαν όλοι από μια υποψηφιότητα για τις ερμηνείες τους στη σειρά. 

Αντιδρώντας στην είδηση, θαυμαστές εξέφρασαν την έκπληξη και την απογοήτευσή τους για αποκλεισμό της Άνιστον από τα Emmys, στο Twitter.

«Η Τζένιφερ Άνιστον θα έπρεπε να είχε προταθεί επειδή “σήκωσε ολόκληρη τη δεύτερη σεζόν του The Morning Show” μόνη στους ώμους τους», υποστήριξε θαυμαστής. Ένας δεύτερος έγραψε: «Δικαιοσύνη για την Τζένιφερ Άνιστον». Και ένας τρίτος: «Η Τζένιφερ Άνιστον έριξε αίμα και ιδρώτα για την ερμηνεία της. Πώς γίνεται αυτό;». 

Με πληροφορίες από το The Independent, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή