Διπλασιασμός πελατών για τη «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία»

Διπλασιασμός πελατών για τη «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας αποτυπώνουν τα αποτελέσματα της «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» (πρώην ΕΠΑ Αττικής) το α΄ εξάμηνο του 2020. Η εταιρεία, που αποτελεί το ισχυρό χαρτοφυλάκιο της «ΔΕΠΑ Εμπορίας» η οποία βρίσκεται εν μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή, ανακοίνωσε καθαρά κέρδη ύψους 13,5 εκατ. ευρώ το εξάμηνο και διπλασιασμό του πελατολογίου της στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας όπου πέτυχε αύξηση κατά 104% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Μάλιστα στη στρατηγικού ενδιαφέροντος περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας η αύξηση στις νέες συνδέσεις ρεύματος ανήλθε σε 41%. Το ίδιο διάστημα οι αιτήσεις σύνδεσης στο φυσικό αέριο αυξήθηκαν κατά 25%.

Κεντρικός άξονας της επιτυχημένης πορείας, αναφέρει η διοίκηση σε σχετική ανακοίνωσή της, «είναι η φιλοσοφία της εταιρείας ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών της και την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει. Σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά ενέργειας, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών ενισχύθηκε ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας όπου με ολοκληρωμένο σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας το φυσικό αέριο συνέχισε την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των πελατών με απόλυτη ασφάλεια μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας όλο το 24ωρο».

Συνολικά η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο πελατών που περιλαμβάνει πάνω από 420.000 οικιακούς καταναλωτές, 9.000 επαγγελματίες, 200 μεγάλους εμπορικούς πελάτες και βιομηχανίες, αλλά και περισσότερα από 1.200 σχολεία και δημοτικά κτίρια. Η εταιρεία συνεχίζει το αναπτυξιακό της πλάνο, υπερκαλύπτοντας ήδη τους στόχους που έχουν τεθεί για την χρονιά και εστιάζει σε υπηρεσίες καινοτομίας, ενεργειακής αποδοτικότητας και βιώσιμης ανάπτυξης προκειμένου να δημιουργεί και να εμπλουτίζει διαρκώς το οικοσύστημα προηγμένων υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.

«Επενδύουμε και αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες για να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία εξυπηρέτησης προκειμένου όχι μόνο να ικανοποιούμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, αλλά να τους προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες κι έξυπνες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση: 104% αύξηση στο χαρτοφυλάκιο του ρεύματος δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο», δήλωσε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου ο γενικός διευθυντής της «Φυσικό Αέριο» κ. Γιάννης Μητρόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή