General Motors: 3.000 νέες προσλήψεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης

General Motors: 3.000 νέες προσλήψεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης

Αφορούν το α' τρίμηνο του 2021

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον 3.000 νέες προσλήψεις προανήγγειλε η General Motors, η οποία επιθυμεί να κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στην πολλά υποσχόμενη αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Οι νέες θέσεις εργασίες, οι οποίες αφορούν το α’ τρίμηνο του 2021, εστιάζουν στη δημιουργία ειδικού λογισμικού για την έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή των «πράσινων» οχημάτων.

«Όσο εξελισσόμαστε και αναπτυσσόμαστε, είναι σημαντικό συνεχίζουμε να προσλαμβάνουμε πρόσθετα ταλάντα. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το λογισμικό για τα ηλεκτρικά οχήματα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της αυτοκινητοβιομηχανίας, Μαρκ Ρόις.

Έως το 2023, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει τουλάχιστον 20 νέα μοντέλα ηλεκτροκίνησης, σε μία αγορά η οποία αναπτύσσεται ραγδαία και η οποία συγκεντρώνει επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Από την πλευρά του, ο Κεν Μόρις, αντιπρόεδρος της General Motors, γνωστοποίησε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται ένα βήμα πριν την παρουσίαση δύο νέων ηλεκτρικών οχημάτων, σε συνέχεια του λανσαρίσματος του GMC Hummer, του πρώτου ηλεκτροκίνητου Ι.Χ. της General Motors. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή