Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής της Forthnet

Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής της Forthnet

Μετά την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προσωρινή αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της Forthnet ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η αναστολή, όπως επισημαίνεται στη σχετική ενημέρωση, έχει άμεση ισχύ, από σήμερα 23 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως ότου η εταιρεία παράσχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τη συγκρότηση του διοικητικού της συμβουλίου.

Πέραν της μετοχής, υπό προσωρινή αναστολή ετέθη και η διαπραγμάτευση των ομολογιών του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της Forthnet.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετοχή της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, κατά τη σημερινή έναρξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης, ανερχόταν στην τιμή του 0,2480 ευρώ.

Οι σημερινές εξελίξεις επέρχονται ως συνέχεια της πρόσφατης παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, καθώς και όλων των υπόλοιπων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είχε προηγηθεί και η τυπική ολοκλήρωση της εξαγοράς του 80% των μετοχών από τον νέο επενδυτή, United Group.

Η ανακοίνωση του Χ.Α.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανέστειλε προσωρινά τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας «FORTHNET Α.Ε.» από σήμερα 23 Νοεμβρίου 2020 μέχρις ότου η ως άνω εταιρία να παράσχει στο επενδυτικό κοινό ολοκληρωμένη πληροφόρηση αναφορικά με τη Διοίκηση της εταιρίας και τη συγκρότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Αναστέλλεται ακόμη προσωρινά και η διαπραγμάτευση των ομολογιών του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της εταιρίας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή