Επιβράβευση 55.455 συνεπών δανειοληπτών από Εθνική Τράπεζα

Επιβράβευση 55.455 συνεπών δανειοληπτών από Εθνική Τράπεζα

1' 52" χρόνος ανάγνωσης

Σε επιβράβευση 55.455 συνεπών δανειοληπτών, μέσω του προγράμματος «Ανταμοιβή της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων», προχώρησε στις 30 Ιανουαρίου η Εθνική Τράπεζα. Το πρόγραμμα προβλέπει την απόδοση της επιβράβευσης 5% επί των καταβληθέντων τόκων για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2020 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2020 και, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, τα σχετικά ποσά πιστώθηκαν στους συνδεδεμένους λογαριασμούς εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων των πελατών της.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η απόδοση των επιπλέον go4more πόντων για τις συναλλαγές των συγκεκριμένων δανειοληπτών στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και στα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ για το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς και για την εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων του δανείου τους (1 πόντος ανά 1 ευρώ δόσης δανείου).

Η Εθνική Τράπεζα είναι η πρώτη τράπεζα που σχεδίασε και υλοποιεί το πρόγραμμα «Ανταμοιβή της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων», αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η τράπεζα επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να εξακολουθήσει να δουλεύει συστηματικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι ενήμεροι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων της Εθνικής Τράπεζας ανταμείβονται για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2020 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2020 με 3 τρόπους:

• Επιστροφή 5% επί των ετήσιων τόκων του στεγαστικού δανείου τους.

• Επιβράβευση 2% σε go4more πόντους επί των ετήσιων συναλλαγών τους στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και τα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ.

• Πόντοι go4more για την εμπρόθεσμη πληρωμή κάθε δόσης του στεγαστικού δανείου τους.

• Προϋπόθεση για την επιβράβευση σε go4more πόντους αποτελεί ο πελάτης να είναι εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα πιστότητας go4more.

Στο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για όλο το χρονικό αυτό διάστημα. 

Το πρόγραμμα «Ανταμοιβή της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων» που είναι σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου του 2019 θα ισχύσει και για το τρέχον έτος, και η αντίστοιχη επιβράβευση βάσει των εκάστοτε ισχυόντων όρων θα αποδοθεί τον Ιανουάριο 2022 και θα αφορά όλο το 12μηνο του 2021. Οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για τους όρους και τις προϋποθέσεις από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και την ιστοσελίδα της ΕΤΕ.