ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία της Aegean με τη Volotea σε 100 δρομολόγια

Συνεργασία της Aegean με τη Volotea σε 100 δρομολόγια

Σε εμπορική συνεργασία για πτήσεις με χρήση κοινών κωδικών (code-share) προχώρησαν Aegean και Volotea, με σκοπό να προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους επιβάτες τους. Συνολικά, οι δύο αεροπορικές εταιρείες συμφώνησαν να προσφέρουν, με κοινό κωδικό, 100 δρομολόγια από και προς την Ελλάδα και δημοφιλείς πόλεις της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα από τις ιστοσελίδες και τα δίκτυα κρατήσεων των δύο εταιρειών. Ενδεικτικά, οι πτήσεις αφορούν δρομολόγια από και προς Βενετία, Βερόνα, Νάπολη, Γένοβα και άλλες πόλεις της Ιταλίας, από και προς Λυών, Μπορντό και Μασσαλία στη Γαλλία και από και προς Μαδρίτη και Βαρκελώνη στην Ισπανία και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, όπως η Αθήνα, το Ηράκλειο, η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Σαντορίνη κ.ά. 

«Καθώς επιστρέφουμε στο ταξίδι με σταθερό ρυθμό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα εμπορική συνεργασία με τη Volotea, η οποία προσφέρει στους επιβάτες και των δύο εταιρειών ακόμη περισσότερες επιλογές για απευθείας πτήσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών και μεγάλων πόλεων της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας. Από την πλευρά μας παραμένουμε προσηλωμένοι στα υγειονομικά ασφαλή ταξίδια, στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας και στη διεύρυνση και αναβάθμιση του δικτύου και των επιλογών των επιβατών μας, μέσα από συνεργασίες με αξιόπιστους και ταχέως αναπτυσσόμενους συνεργάτες όπως η Volotea», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, Δημήτρης Γερογιάννης.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία με την Aegean, μια αξιόλογη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε πολλές αξίες, όσον αφορά την υψηλή επιχειρησιακή ακεραιότητα, την εμπειρία των πελατών και την ανταγωνιστικότητα των τιμών. Επιλέξαμε διαδρομές που πιστεύουμε ότι θα ενδιαφέρουν πολύ τους πελάτες μας και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έναν πολύ σημαντικό αριθμό προορισμών, οι οποίοι θα καλύψουν την αυξημένη προσφορά αυτού του καλοκαιριού. Αυτή η συμφωνία θα προσφέρει τόσο στη Volotea όσο και στην Aegean μια σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης, καθώς καμία από τις επιλεγμένες διαδρομές δεν επικαλύπτεται», δήλωσε ο Carlos Munoz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Volotea.

Η Aegean, με περισσότερες από 20 εμπορικές συνεργασίες για χρήση κοινών κωδικών, κυρίως με αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance, όπως και με άλλους αερομεταφορείς στον Καναδά, στα Βαλκάνια και τον Περσικό Κόλπο, έχει διευρύνει την παρουσία της σε 13 επιπλέον χώρες, προσφέροντας πτήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, τη Νότια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, καθώς επίσης την αραβική χερσόνησο, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία και τον Καναδά.