Εγνατία: Την Παρασκευή η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης

Εγνατία: Την Παρασκευή η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης

Η συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατα της κυβέρνησης είχε ως αποτέλεσμα τη μετάθεση της τελετής υπογραφής για τη σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και του σχήματος του οποίου ηγείται η ΓΕΚ Τέρνα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την Παρασκευή το απόγευμα αναβλήθηκε η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας.

Η συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή, που συνεχίζεται την Πέμπτη, είχε ως αποτέλεσμα τη μετάθεση της τελετής υπογραφής για τη σύμβασης παραχώρηση μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και του σχήματος του οποίου ηγείται η ΓΕΚ Τέρνα.

Εξάλλου, λόγω της έκτακτης αυτής εξέλιξης δεν κατέστη δυνατό να υπογραφεί την Τετάρτη ούτε η κοινή υπουργική απόφαση με την οποία αυξάνονται τα διόδια στην Εγνατία οδό από 0,03 € ανά χιλιόμετρο σε 0,04 €. Η αύξηση αποτελεί προαπαιτούμενο για την υπογραφή της σύμβασης.

Eτσι το ραντεβού για την υπογραφή, που προβλέπει την παρουσία των υπουργών Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, αναβλήθηκε για το απόγευμα της Παρασκευής στις 4 η ώρα, στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στην Καραγιώργη Σερβίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή