Διπλασιάζει τα ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

Διπλασιάζει τα ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μικρές γαλακτοκομικές γωνιές που λειτουργούν όλο το 24ωρο εξελίσσονται οι αυτόματοι πωλητές γάλακτος του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, αφού πλέον στα σημεία πώλησης που αυξάνονται διαρκώς, πωλούνται, εκτός από γάλα, τυριά και πλέον και στραγγιστό γιαούρτι. Χθες, εξάλλου, ο συνεταιρισμός ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των σημείων πώλησης που διαθέτει στην Αθήνα, από δέκα που είναι σήμερα σε είκοσι, με σημαντική παρουσία πλέον στα βόρεια και νότια προάστια.

Τα δέκα νέα σημεία, τα οποία θα ανοίγουν προοδευτικά έως τα μέσα Ιουλίου, βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές: Πειραιά, Κυψέλη, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Καλλιθέα, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Ηλιούπολη, Αγιο Δημήτριο και Παλιά Κοκκινιά. Ηδη, στην πρωτεύουσα ο ΘΕΣγάλα διαθέτει δέκα καταστήματα στο Χαλάνδρι, τους Αμπελοκήπους, το Παγκράτι, τον Νέο Κόσμο, το Γαλάτσι, τον Πειραιά, το Αιγάλεω, τη Νίκαια και το Περιστέρι (δύο σημεία). Επίσης, διαθέτει 16 σημεία πώλησης στη Λάρισα και 17 σημεία στη Θεσσαλονίκη.

Τους δύο πρώτους μήνες από την εγκατάσταση των αυτόματων πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων στην Αθήνα, η συνολική κατανάλωση στην πρωτεύουσα ξεπέρασε τους 700 τόνους, ενώ με την προσθήκη των νέων καταστημάτων, υπολογίζεται ότι, μόνο στην Αθήνα, θα καταναλώνονται καθημερινά πάνω από 20.000 μπουκάλια φρέσκου γάλακτος ΘΕΣγάλα.

Στους αυτόματους πωλητές διατίθενται τα εξής προϊόντα: πλήρες γάλα, γάλα με λίγα λιπαρά, γάλα με κακάο, στραγγιστό γιαούρτι, γραβιέρα (κομμάτι των 250 γρ.) και τριμμένη (συσκευασία 180 γρ.), κίτρινο ημίσκληρο τυρί (κομμάτι και φέτες) και λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα σε δύο συσκευασίες.

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ιδρύθηκε το 2011, παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος και συμμετέχουν σε αυτόν 100 αγελαδοτρόφοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή