Εκπτώσεις αποφάσισε το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Εκπτώσεις αποφάσισε το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπτώσεις που αγγίζουν ακόμη και το 80% επί των αεροναυτιλιακών χρεώσεων ανακοίνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Η παροχή των τεσσάρων κινήτρων (Διατήρησης Πτήσεων, Μετεπιβιβαζομένων Επιβατών, Πληρότητας Δρομολογίων και Ανάπτυξης Ειδικών Αγορών) θα ισχύσει για τις αεροπορικές εταιρείες τη θερινή περίοδο. Παράλληλα, σε ισχύ εξακολουθεί να βρίσκεται το ετήσιο πρόγραμμα κινήτρων και συγχρηματοδότησης αναπτυξιακών δράσεων των αεροπορικών εταιρειών. Ειδικότερα, ο ΔΑΑ παρέχει:

• Εκπτωση 10% επί των τελών προσγείωσης και στάθμευσης για κάθε δρομολόγιο, υπό την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των πτήσεων θα διατηρηθεί στα περυσινά επίπεδα και δεν θα μειωθεί περισσότερο από 1%. Σε περίπτωση αύξησης των πτήσεων, η αεροπορική εταιρεία εντάσσεται στο ετήσιο πρόγραμμα των αναπτυξιακών κινήτρων του ΔΑΑ.

• Εκπτωση από 5 έως 15 ευρώ για κάθε μετεπιβιβαζόμενο επιβάτη, με στόχο τη διατήρηση και ανάπτυξη της μετεπιβιβαζόμενης (transfer) κίνησης μέσω της Αθήνας.

• Εκπτωση 10 ευρώ για κάθε επιπλέον επιβάτη στις αεροπορικές εταιρείες που θα παρουσιάζουν πληρότητα άνω του 80%, υπό την προϋπόθεση ότι η χωρητικότητα και ο αριθμός των πτήσεων δεν θα μειωθούν σε σύγκριση με την περυσινή χειμερινή περίοδο.

• Εκπτωση 5-10 ευρώ για κάθε επιβάτη σε περίπτωση που η αεροπορική εταιρεία δημιουργήσει νέο δρομολόγιο σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές που μέχρι σήμερα δεν είχαν απευθείας σύνδεση με την Αθήνα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή