Εκδήλωση του ΙΟΒΕ για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας στην Ευρωζώνη

Εκδήλωση του ΙΟΒΕ για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας στην Ευρωζώνη

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Οι προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και η Ευρωζώνη». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 29 Απριλίου 2014 με ώρα έναρξης στις 17.00, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31, Κολωνάκι).

Στην εκδήλωση του ΙΟΒΕ θα μιλήσουν ο κ. Αλέξανδρος Κρητικός Διευθυντής Ερευνών στο German Institute for Economic Research (DIW Berlin) & καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Potsdam, ο κ. Reza Moghadam αντιπρόεδρος της Morgan Stanley ο οποίος έχει διατελέσει Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος του ΔΝΤ, ο κ. Wolfango Piccoli Διευθυντής Ερευνών της Teneo Intelligence και ο κ. Dirk Reinermann Επικεφαλής της Μονάδας Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας της World Bank. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ κ. Νίκος Βέττας. Οι εργασίες της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή